Archief

  De eerste spoilers van het nieuwe seizoen

  26

  De Mikrogids heeft voor maandag 4 en dindag 5 september de eerste spoilers gepubliceerd voor het nieuwe seizoen van GTST. De resterende spoilers zijn niet in de gids gepubliceerd, omdat deze prijsgeven wie de brand in Boks niet zal overleven.

  MA 4/9
  De eerste aflevering na de cliffhanger. Wie heeft of hebben de afschuwelijke brand in Boks niet overleefd? Ondertussen graaft Rik nog steeds een kuil. Hierbij onder schot gehouden door Jos. Bing wacht op wat komen gaat.

  DI 5/9
  Het onderzoek naar de fatale brand is in volle gang. Want waar is brandstichter Marco? Nina maakt zich zorgen over Bing. Kimberly beseft na de brand hoe blij ze met Rover is. Maar hij heeft ook andere zaken aan zijn hoofd.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Maar als Bill het is waarom is Jef dan zo geschokt als ie telefoon krijgt. Hij kent Bill niet en weet niet eens dat Maxime een relatie met hem heeft

  2. Ik geef toe; ik zit al jaren te wachten tot er eens iemand van de familie Sanders dood gaat (als er ergens een dode valt). Ze hebben het altijd zó zwaar blabla. Maar nóóit gaat er iemand dood. Nick niet, Stefano niet, Marcus niet enzovoorts enzovoorts.. Maar nu lijkt het erop dat het Maxime wordt. Een van mijn favoriete personages 🙁

    • @dre, is ook kletspraat van Janine. Tot op heden (woensdag 23/8) zijn alleen de spoilers van 4 en 5 september 2017 bekend. Niet meer en niet minder.

     Ook over dat testament, hoe kan ze (Janine) dat nou weten. Terwijl nog niet eens officieel bekend / duidelijk is of Bill inderdaad overleden is.

  3. ben benieuw hoe de eerste week gaat verlopen, en hoe alle personages om gaan met wat er in Boks is gebeurd. Er zullen er best een aantal zijn met een trauma, hopelijk speelt GTST hier ook een beetje op in. Benieuwd ook in hoe verre Jef daadwerkelijk in de afleveringen zat. Hij zou voor onbepaalde tijd terug komen, maar echt in de serie of meer in de App?
   Als Sjoerd inderdaad Aysen heeft gered, dan vind ik dat echt een belachelijk iets. Ongeacht of Rikki het op een andere manier overleeft, hoe leg je in godsnaam later aan je zoon uit: ‘nee papa heeft mama niet gered bij de grote brand want papa vond aysen belangrijker dan jouw mama.” Sorry, maar daar kan ik echt niks mee. Ik had ook juist gehoopt dat Aysen en Sjoerd nu bij elkaar vandaan zouden blijven. Ik vind Aysen meer passen in de iets oudere categorie van personages als Bing, Sjors, Rik, etc. Dan komt ze veel meer tot haar recht.

   • Ik kan ook verklaren dat ik Marjolein Keuning gisteren naar binnen heb zien lopen.

    Op een andere gtst site ging iemand daar naar toe mailen en verklaarde de begrafenis van Maxime te hebben gezien.. Hahaha en die site geloofde dat ook nog!!
    Zo kunnen we allemaal dingen gaan roepen.

    Als Lieke van Lexmond de Endemol studio’s binnen loopt wil dat niet gelijk zeggen dat Charlie terug komt.

  4. Hm het zou ook kunnen dat Rover teleurgesteld/boos is, omdat die avond ook een voorlichtingsavond voor de asielzoekers was. Dus hier kun je nog niets uit opmaken

  5. Het is 100 procent zeker dat Bill dus dood gaat…
   Als je het bekijkt kunnen de schrijvers veel meer met zo’n verhaallijn. Sam en Rover die hun vader zullen moeten missen. Sam verliest na Olivier nu ook haar vader. Rover heeft het nooit meer goed kunnen maken en zal hier voor altijd mee moeten leren leven. Daarnaast is het interessant welke kant deze personages op gaan met het verlies van hun vader. Hoe zal Linda om gaan met het verlies van toch wel haar grote liefde.

   Rikki zal het overleven. Wie goed heeft opgelet tijdens de castfoto shoot is dat Robin Martens in het stoeltje van Ruud Feltkamp zit en op de eerste castfoto zit ze op een blok.
   Daarnaast heeft Sjoerd wat uit te leggen door eerst Aysen na buiten te dragen en daarna Rikki, de moeder van zijn zoontje.
   Als het überhaupt Aysen was die Sjoerd na buiten bracht. Dat kon ook net zo goed Rikki zijn…
   (alleen leek het sterk op Aysen haar haar).

   Maxime weet ik nog steeds niet… Ik denk dat ze het wel zal overleven maar van de ene kant ook ondenkbaar dat ze samen met Bill omkomt.
   Met Maxime in leven kan je nog alle kanten op gaan. Ze zal Ludo gaan verwijten, ze zal misschien verminkt raken door brandwonden en hiermee moeten omgaan??

   Ik denk dat vrijdag Rikki/Aysen en Anton worden vrijgespeeld en die week er na Maxime en dat Bill dood is of beide zijn dood.

  6. het is bill 100% want rover heeft ook nog andere dingen aan zijn hoofd hallo hoe logisch kan het zijn en anton overleefd het wel en aysen is onmisbaar net zoals rikki en maxime dus dag bill …