Archief

  GTST Spoilers 12 t/m 15 februari 2024

  7

  In de week van maandag 12 t/m donderdag 15 februari 2024 gebeurt er weer een hoop in GTST. Zo liegt Shanti overtuigend over Benny (Richard) als Rik opmerkt dat ze appjes van hem ontvangt en dreigt Nina het contact met Ludo te verbreken in een ultieme poging hem weer in gesprek te krijgen met Janine… Lees snel de nieuwste spoilers!

  Maandag 12 februari

  Bings tevredenheid wat betreft de heropening van Boks slaat om in verbijstering als er door het statement van Nina weer een slecht artikel wordt gepubliceerd. Ook Ludo en Janine zijn verontwaardigd over de woorden van Nina en willen zo snel mogelijk een familieberaad. Shanti liegt overtuigend over Benny (Richard) als Rik opmerkt dat ze appjes van hem ontvangt.

  Dinsdag 13 februari

  Elisa schrikt als ze zich na een wilde nacht met Julian heeft verslapen. Ze haast zich snel naar Naomi om naar Gent te vertrekken voor hun Valentijnsafspraakje. Nina raakt bezorgd om het huwelijk van haar ouders als Janine haar vertelt dat Ludo al een week niet meer normaal tegen haar praat. Linda heeft, achter de rug van Luuk om, een recept voor zichzelf uitgeschreven.

  Woensdag 14 februari

  Julian, Shanti er Rik maken zich grote zorgen. Steef wil het niet hebben over het blauwtje wat hij heeft gelopen bij Naomi. Luuks bezorgdheid om Linda slaat om in verbijstering als hij erachter komt wat ze heeft gedaan. Marwan is van plan om zijn werk goed te doen, maar wordt hierin gedwarsboomd door Tess.

  Donderdag 15 februari

  Henk wil klaverjassen met zijn vrienden, maar Laura heeft zijn hulp nodig bij het uitzoeken van kleding. Hij onderdrukt zijn frustratie en cijfert zichzelf weer weg. Naomi is niet blij als Marwan haar zegt dat ze jaloers is op Julian. Nina dreigt het contact met Ludo te verbreken in een ultieme poging hem weer in gesprek te krijgen met Janine.

  Benieuwd wat er deze maand nog meer gaat gebeuren in GTST? Bekijk de maandpromo!

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Focus is altijd op Ludo hoe je het went of keert. Altijd hij in een negatief daglicht. Hij moet Janine laten barsten en die Nina en Stefano al helemaal wat ze hadden geflikt. Solo is hij beter af. Ondankbare familie. Hele carrière van Janine. En Nina komt ook alleen maar door Ludo.

   • Vind het ook jammer dat Merel en Stefano en even uit zijn. Wat ik begreep blijven ze ook wat langer weg en zitten ze op een soort van reservebank om zo andere verhaallijnen meer aandacht kunnen geven.. Over een paar weken of maanden gebeurt hetzelfde met Luuk en Linda die gaan waarschijnlijk na hun huwelijk ook een poosje naar dat reservebankje toe
    Hopelijk komt dat dat de verhaallijnen ten goede en worden die weer wat mooier afgerond in plaats van afgeraffeld of gewoon weg halverwege een verhaallijn het personage eruit

    • rene met kleine r op

     Merel mag van mij meteen terug komen maar Stefano vind ik lopend alsook in een rolstoel vreselijk om naar te kijken, maar Merel heeft heel veel potentie om een toprol te worden/zijn.
     En op niet meer afraffelen hoop ik niet meer, Mats, Billy,Jonathan,Margriet enz wat een onzin van de zendtijd.

  2. rene met kleine r op

   Nou Shanti gaat de erfenis dus duidelijk verliezen, ik vind het jammer dat dit zo voorspelbaar begint te worden alsof Shanti ooit Richard zou vertrouwen , ze haatte die man en zo een naief trutje is Shanti toch niet en waar is haar zus eigenlijk gebleven? .
   Zou geweldig zijn als Richard een beetje veranderd zou zijn of gewoon onschuldig verklaard zou worden en ECHT de slechterik kan zijn tegen Ludo.
   Maar ze maken er nu een beetje (ook in het acteren) een Stanley van , nou ja we gaan wel zien waar het naartoe gaat, wel weer irritant dat we eerst de hele familie tegen Ludo hadden en nu de hele familie tegen Janine……………………. de focus zou best eens op een andere familie gericht mogen zijn, alhoewel als er een leuk gezin is worden die er uit geschreven na een paar maanden.