Archief

  GTST Spoilers 18 t/m 21 maart 2024

  21

  Ludo en Janine gaan in relatietherapie, Julian eist dat Naomi haar excuses aanbiedt aan Steef en Henk en Laura maken plannen voor hun uitgestelde huwelijksreis. In de week van 18 tot en met 21 maart 2024 gebeurt er weer een hoop in Meerdijk! Ook maakt een nieuw gezicht zijn opwachting in het fictieve soapdorp. Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 18 maart 2024

  Henk probeert online een uitstapje te boeken in Barcelona, maar krijgt problemen met het internet. Gefrustreerd besluit hij de hulp van Steef in te roepen. Nola ontmoet als ze thuiskomt een aantrekkelijke bouwvakker en is direct verliefd. Ludo wil de impasse met Janine doorbreken en stelt voor om Nina en haar gezin een ontbijt te brengen.

  Dinsdag 19 maart 2024

  Julian eist dat Naomi haar excuses aanbiedt aan Steef. Luuk weet Linda te kalmeren als ze zenuwachtig wordt van de vragenlijst die ze hebben ontvangen. Marwan probeert Tamara gerust te stellen als er een politiebericht binnenkomt over een voortvluchtige verdachte van een roofoverval. Shanti wil de werkrelatie met Richard stoppen.

  Woensdag 20 maart 2024

  Henk krijgt het op slimme wijze voor elkaar dat Ludo het volledige programma van zijn uitgestelde huwelijksreis met Laura betaalt. Linda en Luuk nemen hun opdracht door met de therapeut. Janine laat Ludo in de steek als ze besluit niet met hem te lunchen, maar te gaan werken.

  Donderdag 21 maart 2024

  Tamara zet Marwan genadeloos op zijn plaats als hij met haar probeert te flirten. Nola ontdekt dat bouwvakker Troj in zijn vrije tijd op de skatebaan is. Ludo en Janine krijgen hun eerste opdracht van de relatietherapeut.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. rene met kleine r op

   Ik vind Naomi wel erg overdreven te ver gaan en een tikkie te grote waffel tegen Julian, in het echt kreeg dat kind toch een knal ?.

  2. Johanna MACHIELS op

   Shanti weet toch dat Richard niet te vertrouwen is!
   Gooi hem dat huisje uit Shanti
   Straks is ze nog zwanger van Richard..help de schrijvers wel even met een vervolg verhaal van deze soap!! Lol…

  3. Richard gaat het schilderij omruilen voor een valse die geeft hij dan aan shanty dus dan heeft hij 300.000 in de zak oplichter hij gebruikt haar gewoon

  4. Sonja Cuperus op

   Wat is Janine een verschrikkelijke zeur geworden, en Linda spoort steeds minder.
   Steef is een zacht ei, hij laat over zich lopen, niks meer over van de vroegere Steef, die geld verdiende met gokken oid, veel leuker.

   • Dat Richard niet te vertrouwen is, ben ik 100% van overtuigd.
    Richard is een vos en die verliest zijn streken niet/nooit.

    Ik vrees dat Shanti uiteindelijk haar gehele erfenis (of een groot gedeelte ervan) verliest en met lege handen staat.

    Ik heb dat dat vermoeden al enige tijd.

   • Nola moet denk ik oppassen met die jongen waar ze verliefd op is ik, weet niet hoor hij lijkt me een loverboy type

    • Nola moet denk ik oppassen met die jongen waar ze verliefd op is ik, weet niet hoor hij lijkt me een loverboy type

  5. Arme Julian met zo’n vriendin en haar liegende drama dochter. Is Linda ‘kinds’ aan het worden? Janine schiet door. Ludo blijft top.

  6. Ludo en Janine gaan in relatietherapie, Julian eist dat Naomi haar excuses aanbiedt aan Steef en Henk en Laura maken plannen voor hun uitgestelde huwelijksreis. In de week van 18 tot en met 21 maart 2024 gebeurt er weer een hoop in Meerdijk! Ook maakt een nieuw gezicht zijn opwachting in het fictieve soapdorp. Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  7. Shanti is verliefd geworden op Richard. Ik zeg eerlijk ik snap haar wel hahahaha. Richard is knap hahaha en een spannend man. Te vergeleken met Rik hahaha, Rik is te lief hahaha.

   • Sorry Vlinder, maar ik ben van jou serieuzere reacties gewend.

    Richard knap 😱
    Rik is inderdaad lief, misschien te lief, maar nog altijd beter als Richard.

    Ik heb het al eerder gezegd/geschreven, ik vertrouw Richard nog steeds niet. Ik vermoed dat Shanti uiteindelijk haar erfenis geheel of gedeeltelijk kwijtraakt.
    Komende week wordt dit al enigszins duidelijk, ik zeg alleen – met dat gekochte schilderij –

  8. Ik vermoed dat Shanti zwanger gaat raken van Richard. Daar zou Rik niet blij mee zijn denk ik. Wat fijn dat Nola een eerste vriendje krijgt. Dan hopen dat zij zwanger terug komt en dat Bing en Nina opa en oma worden.

   • Nola is 14 dus dat lijkt me niet echt een plan. Ik snap dat ze dat met demi gedaan hebben, maar 1 keer was genoeg in dat depariment