Archief

  GTST Spoilers 19 t/m 22 februari 2024

  10

  In de week van maandag 19 t/m donderdag 22 februari 2024 lopen de gemoederen weer hoog op in GTST. Zo krijgen Ludo en Janine weer onenigheid over RecycleNL, verbergt Shanti dat ze naar Richard gaat en zet Naomi de hulp van een vriendin in om Steef ervan te overtuigen dat Elisa vreemdgaat… Lees snel de nieuwste spoilers!

  Maandag 19 februari

  Luuk is bij Linda om haar gezondheid te checken, maar Linda heeft andere verwachtingen. Laura probeert Ludo ervan te overtuigen Henks klaverjasvrienden uit te nodigen voor de vernissage.

  Dinsdag 20 februari

  Janine wil niet dat Ludo haar symposium gebruikt als platform om goede sier te maken. Bing baalt als hij ontdekt hoeveel het ledenaantal van Boks is teruggelopen, Nina ziet zijn frustratie en biedt aan hem te helpen. Luuk vindt steun bij Ludo en gooit al zijn frustratie over Linda eruit. Linda vindt gelukkig steun bij Laura.

  Woensdag 21 februari

  Ludo wil toch naar buiten treden met zijn ReCycleNL-nieuws, maar Janine probeert hem tegen te houden. Rik, Shanti, Julian en Elisa begrijpen van elkaar dat ze geen van allen bij de heropening van Boks waren en schamen zich tegenover Bing. Ze proberen ze het goed te maken en verzinnen een plan om Boks weer vol te krijgen. Ondertussen verbergt Shanti dat ze naar Richard gaat.

  Donderdag 22 februari

  Shanti liegt tegen Rik over wie Benny is en Richard valt haar bij. Wat vindt Nina van Elisa’s idee van ‘BoksRoyal’, waar Julian en Bing enthousiast over zijn? Naomi zet de hulp van een vriendin in om Steef ervan te overtuigen dat Elisa vreemdgaat.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. kunnen de schrijvers niet eens een scene doen waar janine= nina laura shanti elisa naomi en die andere meiden met ze allen naar een subtropisch zwembad gaan gezellig met ze allen zwemmen b v ?? ff beetje ontspanning met ze allen ??
   is dat misschien een optie ??

  2. De verhaallijnen. In de soap. GTST Naast box’s is er ook box royaal bij gaaf 2zaken runnen. In 1 band. Hoop. Dat goed gaat. Richard. Van noten top dat ie Rick acsepteert.

  3. Heb gelezen over de reis naar Curacao en ik denk dat de vader van Bing terug komt want Bing zegt dat hij daar op een schip zit dus gaat hij mee met Bing en dan valt hij voor Elise ( misschien ) . Vind het trouwens nog steeds jammer dat Saskia en Demi er uit zijn, het geeft je het gevoel dat de hele familie uit elkaar valt maar ja sommige verhaallijnen begrijpen wij niet helemaal. Het is wel weer leuk dat Richard terug is en wat hij van plan is . Dus er komt nog veel spanning aan .

  4. Henkfriesema op

   Wat een drama die dochter van Elise afschuwelijk. Het lijkt wel een kinderclub te worden gezeur van Nola en haar vriendinnen en nu deze dochter weer. De rol van Steve stelt ook niks voor, hij kwam beter uit de verf als gamer ( trouwens die Steef was ook leuker) dit soort gezeur hebben ook gehad met de kids van Linda….. snel kappen met die gasten

   • rene met kleine r op

    Helaas 100% mee eens , weer een kind in de serie met issues en we weten hoe dat afloopt, kijk hoe Mats werd gehaat en weer mocht vertrekken en Elise vind ik eigenlijk heel erg leuk en fris in de serie en dan krijgt ze zo een zeurdochter met onaangepast gedrag, maar dat gezeur van Steef over de relatie van zijn vader is ook te debiel voor woorden, Saskia is weggegaan dus mag Julian misschien een nieuw leven opbouwen…………………..rare dingen allemaal.