Archief

  GTST Spoilers 26 t/m 29 februari 2024

  20

  In de week van 26 tot en met 29 februari 2024 lopen de gemoederen weer hoog op in GTST. Zo wil Rik Richard aangeven bij de politie, krijgt Marwan een teleurstelling te verduren en geeft Janine aan Ludo toe dat ze hem niet kan vergeven zonder zichzelf te verloochenen… Lees snel de nieuwste spoilers!

  Maandag 26 februari

  Nola betrapt Tess op het stelen van een fles champagne. Als Shanti weigert haar contact met Richard op te geven, besluit Rik hem aan te geven bij de politie. Bing raakt weer gemotiveerd als Nina serieus met hem wil brainstormen over een plan om Boks te redden: rebranding.

  Dinsdag 27 februari

  Nola weet Ludo zo ver te krijgen dat hij een paar uur op Manu en Max past, omdat zij zogenaamd naar bijles moet. Laura slaat Janines aanbod om haar mee te nemen naar de spa af, maar kan niet voorkomen dat ze haar thuis in de watten leggen. Marwan krijg een teleurstelling te verduren, maar laat zich niet overtuigen er werk van te maken.

  Woensdag 28 februari

  Steef slaat een uitnodiging voor een feest af, omdat hij afgesproken heeft met Naomi. Als blijkt dat zij wel naar het feest gaat, regelt hij dat Marwan en hij toch ook naar het feest kunnen gaan. Linda is geschokt als Laura haar verbiedt om naar de vernissage te komen, omdat ze zich nog steeds niet weet in te houden. Julian krijgt argwaan als Elisa hun afspraak afzegt voor een andere man.

  Donderdag 29 februari

  Bing schrikt van de begroting van zijn plannen voor de rebranding van Boks. Hij weigert de financiële steun van Nina en klopt aan bij Rik en Shanti. Janine geeft aan Ludo toe dat ze hem niet kan vergeven zonder zichzelf te verloochenen.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat Naomi betrefd. Zij is gewoon een verwende kreng. En ik vraag me af wanneer zij eindelijk volwassen word. Bovendien wat Elisa ook zegt of doet is zij nog niet tevreden. Net een kleuter. Zij heeft een reuze lolly nodig. Tjonge jonge. Echt een reuze kind.

   • rene met kleine r op

    Helemaal mee eens , waarom niet eens een normaal kind in de serie zonder rare problemen.
    Maar er is nog iets dat ik niet snap, ze studeert en daarom woont ze in het paleis??, waarom niet gewoon bij haar moeder eigenlijk of heb ik iets essentieels gemist omdat Naomi me verder niet interesseert en van mij wel weer weg mag.

  2. Dat box verhaal duurt te lang. Hij is weer open en door! Verhaal van Elisa niet mijn ding met dat Julian doorspoelen. Verhaal shanti wel oke maar die Richard pfff. Marwan leuk maar de rol hij krijgt een teleurstelling ja die hebben we ook al zovaak gehad! Laura en Linda zijn wel klaar nu mag ik hopen! Linda kan niet acteren heeft ze nooit gekunt die spoel ik gelijk door en Laura haar verhaal wordt vervelend!

   • rene met kleine r op

    Helaas ben ik het met een stel punten wel met je eens , Ik vind daarintegen Julian en Elisa heel leuk maar dat gezeur van Steef en die Naomi (weer een nieuw kind met issues dat door de kijkers gehaat zal worden zoals Mats en snel zal verdwijnen).
    Richard die uit is op het geld was te verwachten en eigenlijk ook niet leuk, maar 90 miljoen euro zou betekenen dat Rick en Shanti het rijkste echtpaar van Meerdijk zouden zijn en de Sandertjes geen kloof meer hebben met het “plebs”.
    Ik had het wel geweldig gevonden als Rick bv een mega aandeel in Box zou kopen (kan nog natuurlijk) en dat het flatje wordt verruild voor een megavilla alá de Sandersmansion.
    Linda moet ik vaak wel om lachen en samen met Luuk is het heel leuk vind ik en Laura is NOOIT klaar die IS GTST .
    Maar ik moet ook echt eerlijk zijn en als ik een aflevering mis omdat ik niet thuis ben kijk ik tegenwoordig niet meer terug en dat was vanaf aflevering 1 niet het geval (toen was het leve de videorecorder haha)

  3. Ik weet niet dat er gezegd wordt betere verhalenlijn .
   Vind nog steeds niet goed, ja hoor Richard die achter geld van Shanti zit , walgelijk en weer gauw uit de serie worden geschreven.
   En dan vervelende griet Naomi wat een vals kreng, jaloers op haar moeder die gelukkig is met Julian en Steef geloofd haar ook nog domme …

  4. Die acteur die Steef speelt doet me steeds sterker denken aan Sjoerd.
   Geen zin in herhaling van zetten met vergelijkbare dynamiek (denk Aysen > Naomi)
   Lekker gauw weer uit elkaar halen die twee en Romy Monteiro terugbrengen in de serie

  5. Janine vind ik een kenau en een kreng. Zij zou ook eens minder egoïstisch moeten zijn. Maar Ludo zelf moet ook niet koppig lopen doen.

  6. Zo die Janine is echt een zeikerd zeg. Ze begon het en nu Ludo het heeft opgelost. Zeikt ze nog door ga maar weer naar een andere man of zo.