Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 4 t/m 7 maart 2024

  13

  In de eerste dagen van maart baalt Shanti ervan dat er alleen maar gedoe komt van haar pas geërfde vermogen. Gelukkig is daar Richard, maar wat is hij van plan? Verder neemt Henk ontslag bij de buurtsuper, Steef doet alsof het hem niets kan schelen dat hij een blauwtje heeft gelopen bij Naomi en door alle problemen tussen Nina en Bing en Janine en Ludo eindigt het familiediner niet erg gezellig. Lees snel de nieuwste spoilers!

  Maandag 4 maart

  Marwan begrijpt van Marcel dat Tess is ontslagen en ruikt zijn kans om haar functie over te nemen. Shanti baalt: er komt alleen maar gedoe van haar pas geërfde vermogen. Ze lucht haar hart bij Richard. Steef doet alsof het hem niets kan schelen dat hij een blauwtje heeft gelopen bij Naomi.

  Dinsdag 5 maart

  Elisa weet de daadwerkelijke reden te ontfutselen waarom Naomi bij haar wil logeren. Bing is te trots om Nina als mede-eigenaar toe te laten. Laura wordt verrast door Ludo als hij haar, na de succesvolle vernissage, een geweldig contract aanbiedt. Door alle problemen tussen Nina en Bing en Janine en Ludo eindigt het familiediner niet erg gezellig.

  Woensdag 6 maart

  Henk geeft Linda tips over hoe ze zich op het werk moet gedragen tegenover Luuk. Janine is bezorgd wanneer Laura tijdens de podcast ‘Carrière maken op latere leeftijd’ toegeeft dat ze misschien wel verslaafd is aan het schilderen. Henk realiseert zich dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen en neemt ontslag bij de buurtsuper.

  Donderdag 7 maart

  Shanti verrast Richard door alsnog voor de kunstaankoop bij Ludo te gaan, maar kan niet ontkennen dat ze bloednerveus is. Janine geeft Linda advies en realiseert zich hierdoor dat ze zelf met Ludo zal moeten praten om hun problemen op te kunnen lossen. Marwan saboteert de router van de Rozenboom om Tamara te dwarsbomen. Julian is opgelucht als blijkt dat Steef onschuldig is.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat een drama om naar te kijken! Wat een vreselijk rol ! Ik zeg heel heeeel gauw de serrie uit .. geen toegevoegde waarde Naomi rol pffffff

  2. Ik vind Elisa ook een vervelend personage. Ze is erg aanwezig en bemoeit zich overal mee. Niets ten nadele van Yasmin Sendar trouwens.

  3. rene met kleine r op

   Naomi mag van mij linea recta de serie weer verlaten, wat een achterlijk gedoe weer.
   Steeds komt er een kind in met gemene issues alsof er geen normale kinderen meer rondlopen op deze aarde.
   En als ik Rick was kon Shanti de boom in met haar Richard, getrouwd in gemeenschap van goederen dus ik stelde de helft van het geld alvast veilig , dit is zo verschrikkelijk vergezocht allemaal .
   Maar het tij zal wel weer keren en dan zijn Ludo en Janine weer gelukkig (bléééééé), Shanti weer arm, Stefano rent de marathon en Julian zit weer alleen.

   • rene met kleine r op

    100% gelijk, die gaat net zo gehaat worden als Mats dus ook weer snel de serie uit geschreven worden, wat een vreselijke rol (het meisje zelf kan natuurlijk niets doen aan het debiele script)

    • Volgens mij kijk jij andere serie dat kut kind van die elisa zit hier achter haha! Zij kan niet volwassen worden en haar mammie los laten en gebruikt Steef daarvoor die smoorverliefd op haar is. Dat heet iemand manipuleren. Dus van mij mag die kleuter eruit als ze 80 is zeurt ze nog on haar mammie