Archief

  GTST Spoilers 1 t/m 4 januari 2024

  12

  Maandag 1 januari

  Luuk kan niet anders dan Linda overdragen aan de artsen. Marwan nodigt Naomi uit om te komen hospiteren bij hem en Steef. Janine rakelt de discussie weer op met Ludo.

  Dinsdag 2 januari

  Het onderzoek in Boks is afgerond, maar de locatie wordt nog niet vrijgegeven. Elisa en Julian geven beiden niet toe dat ze eigenlijk meer dan vrienden willen zijn. Merel zet Stefano aan het denken.

  Woensdag 3 januari

  Ludo maakt Janine deelgenoot van zijn bezorgdheid en wil hulp inschakelen. Mats schrikt als Nina hem zijn nieuwe plan verbiedt. Nola is opgetogen als ze begrijpt dat Ludo de baas is van De Rozenboom.

  Donderdag 4 januari

  Nola begrijpt niet wat ze verkeerd heeft gedaan als ze door Nina op het matje wordt geroepen. Bing ontsteekt in woede als hij de sportschool weer moet sluiten voor verder onderzoek. Henk wordt driftig als het Julian ook niet lukt om Laura af te remmen.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

    • rene met kleine r op

     Het was toch van Nola? die had dat toch van haar vader Mike geërfd die het weer van Lorena gejat had of zit ik nu helemaal fout hahaha

      • Misschien omdat Nola destijds nog te jong was. 😁
       En vervolgens is het zo gebleven dat Ludo het “bewind” voert.

       Zou het verder niet weten, is ook alweer zo lang geleden.

   • Ja, door de “ruzie” tussen Steef en zijn vrienden is het misgegaan en heeft merel in haar agenten uniform een van hen weggejaagd. Daarna zijn ze vertrokken uit het paleis 😉

  1. Juist, nu mag Matz een lesje loyaliteit leren. Heeft Nina slim geregeld. Zal daarbij ook heus goed komen met zijn dromen op korte termijn.

   Ik blijf het verder bijzonder vinden hoe de lijnen van hem en de fysiotherapeute zo blijven kruisen zonder dat ik ze contact zie maken. Voelt erg koud. Ze lijken zo op elkaar.

   Wellicht wordt diepgang tussen hun contact tot later bewaard,? Beide hoeven niet perse uit Suriname of Zuid-Afrika te komen. Daar zit heel erg veel tussen in. Typisch en echter ook serieus benodigd, is dat mensen (en vooral wanneer ze op elkaar lijken) bij elkaar aftasten waar ze vandaan komen. Dit heeft te maken met het aftasten van omgeving en veiligheid in referentie tot verschillende en gedeelde geschiedenis. Als de schrijvers hier subtiel rekening mee houden, zal dat extra karakter aan de serie geven.