Archief

  Spoilers 1 t/m 4 maart

  13

  Maandag 1 maart

  Demi ontmoet de mensen die haar kindje gaan adopteren. Nina helpt Bing ongevraagd met het installeren van een loopband. Janine ontdekt dat er iets is gebeurd tussen Ludo en Richard. Ludo voelt zich onoverwinnelijk.

  Dinsdag 2 maart

  Ludo probeert uit alle macht zijn vriend te redden. Henk stoort zich aan Lydia tijdens een fietstochtje. Lucas en Tiffy zijn het niet eens over de invulling van hun reis.

  Woensdag 3 maart

  Daan krijgt met de Kinderbescherming te maken. Shanti offert zich op omwille van Rik en Daan. JoJo wordt nieuwsgierig als ze hoort dat Marwan naar Demi vraagt. Saskia schrikt als Rik ziet dat Demi zwanger is.

  Donderdag 4 maart

  Daan gaat ervan uit dat hij Louise mag blijven zien en Rik durft hem de waarheid niet te zeggen. Billy laat een tatoeage zetten. Ludo probeert Janine buiten zijn plannen te houden.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind dat ze maar moeilijk doen over die baby . En wat ouderwets dat die ouders er zich mee bemoeien. Je kan je kind dat op dat moment niet verplichten .
   Er zijn genoeg jonge moeders die het fantastisch doen en hun kinderen zijn vaak veel zelfstandiger dan andere kinderen.

   • Demi is minderjarig, logisch dat haar ouders hiermee bezig zijn.
    Alhoewel ik hun gedrag wel ietwat overdreven vind.
    Vooral deze week (1 t&m 4 maart) vindt ik Saskia erg overdreven reageren, als Demi aangeeft de baby zelf wilt houden en opvoeden. Maar gelukkig heeft Julian, Saskia door.

     • Ik denk dat er bedoeld wordt de vrijdag er weer in te gooien als uitzending en niet onder het mom Corona alleen maandag t/m donderdag. Ben ik het okk mee eens. Ze hadden het idee overgenomen van de Bold, maar die zenden nu ook weer de hele week uit.

      • Kan kloppen dat dat bedoeld wordt.

       Maar op de vrijdagavond geen GTST aflevering meer, was in het begin inderdaad ivm corona, om 1 dag minder uit te zenden en weer afleveringen op te bouwen, nadat ze een tijd niet hebben kunnen opnemen.
       Maar inmiddels heeft RTL besloten, dat op de vrijdagavonden alleen nog The Voice of een ander muziek programma uit te zenden. Heeft RTL destijds ook op diverse sites gemeld en uitgelegd.

       HELAAS! 😡😭