Archief

  Spoilers 1 t/m 4 november

  15

  Maandag 1 november

  Daan wil naar Dubai vertrekken, maar krijgt dan nieuws over Billy. Julian en Saskia worden verrast voor hun 19-jarig huwelijk met een romantisch dagje samen. Merel vindt dat Demi eerlijk tegen Marwan moet zijn, maar durft Demi dat wel?

  Dinsdag 2 november

  Shanti is nerveus voor een etentje met Pieter en Noortje, maar krijgt wijze raad van Laura. Daan overtuigt Rik dat hij geen andere keus heeft dan voor Ludo te werken.

  Woensdag 3 november

  Saskia geniet van het appcontact met Roman. Anton schept op over zijn seksleven met Linda en Henk ziet de spanning tussen Merel en Marwan. Biecht Merel haar verliefdheid op?

  Donderdag 4 november

  Ludo probeert Daan in te palmen door hem een auto van de zaak te geven. Rik is bezorgd om Daan en neemt Janine in vertrouwen. Linda en Anton hebben ruzie, maar denken dat niemand dat doorheeft.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De liefde tussen Linda en Anton is heel erg aan het bekoelen, ik krijg steeds meer het gevoel dat Linda dit niet gaat volhouden

     • Ligt eraan waar anton last van heeft maar ik denk dat ook ja, want je ziet dat Linda er heel veel moeite mee heeft dat ze geen sex meer kan hebben

      Maar als het zo gaat zijn dat ze een nacht doorbrengt met roman en Anton kon daar weer achter dan krijgen ze daar weer ruzie over dus daar zitten ook haken en ogen aan

  2. Ik kijk tegenwoordig echt weer met plezier naar GTST. Vind dat er veel leuke en herkenbare scenes zijn. Goed bezig zo wat mij betreft.

   • Eens! Vind alleen dat Marwan en Merel totaal geen chemie hebben. Het is echt veeeel te overdreven geacteerd ook, erg slecht.

  3. Anton is echt stom bezig, ik begrijp dat Linda boos wordt, wie gaat er nou opscheppen over je eigen sex leven als je dat niet eens kan doen