Archief

  Spoilers 1 t/m 5 januari 2018

  11

  MA 1/1
  Zoë is plotseling dakloos en weet niet waar ze naartoe moet. Anton neemt een grote beslissing, maar houdt geen rekening met Linda. Lucas houdt de schijn op, maar Janine doorziet dit. Noud is zijn oma tot steun als ze onzeker is en het moeilijk heeft.

  DI 2/1
  Sam komt vol enthousiaste verhalen terug uit Schotland. Eenmaal thuis doet ze meteen een ontdekking, waardoor ze moet ingrijpen. Q vindt het in huize Bouwhuis veel te chaotisch. Sjoerd heeft een meevaller.

  WO 3/1
  Anton bedenkt strenge huisregels waarmee hij de wanorde thuis wil oplossen. Amir is druk aan het studeren, zodat hij in Nederland kan worden toegelaten als arts. Loes is bang dat Zoë haar verraadt bij Bing.

  DO/1
  Aysen is het slachtoffer van seksuele intimidatie. Bing botst met Amir, omdat ze allebei anders omgaan met een grote tegenslag. Lucas wil Ludo betrekken bij de problemen in Toko. Lana gaat voor het eerst stappen.

  VR 5/1
  Sjors weet niet wat ze aan moet met het pubergedrag van haar dochter Lana. Laura saboteert een enquête in de Rozenboom. Aysen ontdekt dat Zoë zich door sugardaddy Jan laat misbruiken. Lucas ergert zich aan Ludo.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Maandag 8 januari 2018: Lana heeft een stout plan, maar daarvoor moet ze Sjors en Rik zien uit te schakelen. Aysen is gefrustreerd over haar directeur, Jan, en gaat naar HR om een klacht in te dienen. Loes is bezorgd om Zoë, omdat zij ‘rare’ beslissingen neemt.

   Dinsdag 9 januari 2018: Kimberly gaat in op een uitnodiging van Jan. Ze ziet niet dat hij onbetrouwbaar is en zijn beloftes niets waard zijn. Sam geeft tegengas als Q gefixeerd blijft op Kimberly. Ludo houdt een afspraak geheim voor Janine, omdat hij weet dat ze het er niet mee eens is.

   Woensdag 10 januari 2018: Amir pleegt een misdrijf en is bang dat hij nu uitgezet wordt. Als Bing dit probleem meteen wil aanpakken, sputtert Amir tegen. Laura komt in conflict met Jan als hij haar lastigvalt met onhaalbare eisen. Noud heeft goede raad voor zijn oma.

   Deze spoilers waren tot nu toe alleen bekend.

  2. Noud is de kleinzoon van Laura en Robert en de zoon van Dennis Tuinman alias Arnie Alberts ze waren verwisseld bij de geboorte Dennis Tuinman is omgekomen in Zuid-Amerika.Laura heeft altijd gedacht dat het haar zoon was maar dat was niet zo.

  3. Dat zou zo ongeloofwaardig zijn. Begin dit jaar vlak voor Martine weer vertrok was ze nog maar 8 of 9 en hield ze een basisschoolspreekbeurt. Dus ik houd t erop dat ze vroeg pubert en als ze echt een actrice nemen die haar als 16 jarige speelt zijn ze echt gek. Dan kan je t verhaallijn Sjors en Lana niet serieus nemen.

  4. Ja dat gaat snel.. De gene die Lana speelt is volgens mij een jaar of 13? En dan al stappen?

   Ik denk dat Lana dus in het nieuwe jaar een stuk ouder is en de lege plek van Rikki gaat opvullen in huize de Jong.

  5. Volgens mij gaat er iets gebeuren met Toko, Sjoerd en Aysen in huize Bouwhuis.

   En zouden we een nieuwe 16 jarige in de serie krijgen; puberdochter Lana?