Archief

  Spoilers 1 t/m 5 juli 2019: DE CLIFFHANGER

  55

  MA 1/7
  Sjors is het gedram van Lana helemaal zat. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn kunnen het maar niet eens worden over de inrichting van hun gezamenlijke woning.

  DI 2/7
  Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint.

  WO 3/7
  Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten.

  DO 4/7
  Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen oppeppen met foute muziek.

  VR 5/7: DE CLIFFHANGER
  Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikoper en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit.

  Delen

  55 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Las net dat GTST weer teruggaat naar de oude formule, wat dat ook mag zijn. Als daarmee de melige en saaie karakters als Rover, Valentijn, JoJo en ook wel Lana en Kim verdwijnen, lijkt mij dat een goede zet.

  2. Zag er vanavond vreselijk nep uit met de boeven en Janine Aysen vond het schieten wel leuk.
   De rest was niet om aan te kijken rond de kabouter Valentijn Lana en Jojo.
   Janine ontdekt dat Ludo de hele tijd in de Rozenboom heeft gezeten, met Billy zo groot in Meerdijk als dorp nu ook weer niet.

  3. Jojo eet superveel en valt af, bing maakte al een opmerking naar haar toe… en ik las dat jojo tijdens de lancering van de vlog onderuit gaat met de tekst “wat mankeert haar?” Iemand een idee? Bing dacht een eetstoornis, maar zij ontkent dat. Iemand ideeen?

  4. Enerzijds lees ik dat kijkers vinden dat het alleen maar om de familie Sanders draait, anderzijds dat ze vinden dat er geen gtst zonder Ludo is.
   Wat als Erik Vogel zelf ooit wat anders wil?

   Ik vindt juist dat ze de spoilers de laatste tijd summier houden en de aflevering daardoor juist verrassender is.

   Wat bovenstaande spoilers betreft, misschien dat Loretta een nieuws bulletin o.i.d. heeft over het gebeuren met de traumahelikopter?

   Verder denk ik dat Carmen ( Barbara Pauwels) achter de verdwijning van Ludo zit en een op zich zelf staand karakter is.

   Ik herken mij wel deels in alle reacties. Maar vergeet niet dat de schrijvers op de een of andere manier ook een nieuwe generatie meerdijkers moet kweken. Ze worden immers snel oud in gtst dus ik denk dat dit tienergedoe een brug is, tijdelijke formatie.

   Ik ben in ieder geval zeer benieuwd naar september !

  5. damiannurmohamed op

   Ik vind zelf de jongeren lijn rover,jojo,lana,valentijn best mee vallen de serie gaat ook mee met zijn tijd

   Ik vind jullie reacties erg negatief zoveel commentaar kom dan met een oplossing ik heb zelf de schrijvers al een suggestie gegeven voor een nieuwe verhaallijn

  6. Er is wel veel commentaar tegenwoordig he? Ik ben het er deels mee eens. Karakters als Jojo, en de nieuwe rover voegen niet erg veel toe. We kijken nu al minstens een half jaar naar beide karakters en het voegt gewoon niks toe. Misschien moeten we eerst even afwachten wat er gaat gebeuren rondom Valentijn voordat we met zijn allen hem afstempelen als slechte acteur en een vervelend karakter. Ook snap ik het commentaar op Lana niet echt eigenlijk, ik vind Faye eigenlijk wel een goede actrice en zorgt nog een beetje voor wat actie in de serie.

   Ik denk dat het de serie goed zou doen om te stoppen met nieuwe karakters te introduceren en proberen oude karakters terug te krijgen. Ik weet dat niet iedereen terug de serie in wil, maar karakters als Loes, Wiet, Nick, Lorena, Marcus en Malena zorgen tenminste voor wat opschudding. Nieuwe verhaallijnen met meer spanning zouden de serie gewoon veel beter doen.

  7. mensen wat een negatieve reacties allemaal ik ben een vaste kijker sinds afl 1 en in bepaalde opzichten is de serie achteruit gegaan maar het valt reuze mee

  8. Lana mag er wel in blijven wat mij betreft. Zij heeft een belangrijk aandeel gehad in de zaak Jan Meas. De rest van die tieners mogen wel weer eruit.

  9. Oh, die kinderachtige verhaallijnen. Verschrikkelijk. Joho, rover,
   Lana en al die andere pipi’s. Tenenkrommend. Waar is GTST gebleven? Waar is de vaste bitch van gtst? Waarom zijn de eindes van gtst niet meer de eindes van een soap. Waar is de driegende, spannende muziek onder de (spannende) scenes? Waar is de (dramatische) muziek onder de moeilijke scenes? Dit alles is soap. Niets meer van over. Kom op jongens, ik wil graag blijven kijken maar het wordt me erg moeilijk gemaakt.

  10. Volgens mij werken we toe naar een spannende seizoensopener voor over 7 weken.
   Wat ik raarder vind is dat we nog niet gemeld is over wat er in de zomer in de plaats komt

  11. Als Ludo dood zou zijn is dat door Carmen . Zelfs Billy is beetje bang voor Carmen dat ze Aysen gaat bellen. Misschien is Ludo ontvoerd.

   • MrT.Kuilboer op

    Ik denk het ook niet dat hij ondergedoken is voor ze eigen veiligheid en dat Janine zogenaamd ontvoerd word en dan is ze straks bij ludo waar ludo zit ondergedoken, waarschijnlijk ook door hem om te zorgen dat Janine veilig is en dan nu alleen nog de kinderen op tijd weg halen

  12. Arthur Morgan op

   Ben benieuwd wat er met Ludo is…
   Janine doet een schokkende ontdekking en Nina wordt overrompeld?

  13. Ook mee eens wat betreft t vloggedoe , maar wat de cliffhanger betreft romdom Ludo , Janine , Billy , Carmen en verhaallijn Zoe, Nabil wordt het wel weer spannend.

  14. Niet superspannende spoilers eerlijk gezegd;

   Verder moet ik iets kwijt wat mij totaal tegen staat.

   Waarom in vredesnaam weer van dat verschrikkelijke vlog-gedoe in de serie. RTL/Endemol/GTST hebben al een groot probleem met teruglopen lineaire kijkcijfers en dan komen ze met zo’n vreselijke verhaallijn. Ik vermoed dat de oudere GTST fan voornamelijk nog via tv kijkt. Die zitten bij lange na niet te wachten op kinderachtige pubers die een vlogkanaal beginnen en zo jaag je ook deze kijker weg.
   Daarbij valt de terugkeer van Valentijn Sanders mij vies en vies tegen. Wat mij betreft hadden ze net zo goed een totaal ander personage kunnen introduceren in deze soort rol gespeeld door Vincent Visser.

   Ik had me enorm verheugd op deze comeback omdat je met Valentijn echt heel veel kunt als kleinzoon van Ludo en zoon van Nick en Charlie. Had bijvoorbeeld de huidige Valentijn via Charlie in Meerdijk geïntroduceerd, Lieke van Lexmond staat vast open voor een korte comeback en laat dan daarna Valentijn achter in Meerdijk. Zoiets is heel goed voor de herkenbaarheid en de geschiedenis van de soap om bijvoorbeeld Charlie even terug te laten keren (echt een 00′ gtst gezicht). Of bijvoorbeeld dat Valentijn Nick (Christophe Haddad) even opzoekt in de gevangenis ofzo. Valentijn heeft tot nu toe welgeteld één scene met Ludo gespeeld en dus heeft hij niks met de Sanders van doen. Doodzonde. In plaats daarvan alleen maar kinderachtige scenes met Jojo, Lana en Rover.

   Ik hoop dat dit snel veranderd want anders had hij lekker in de Instagram verhaallijn mogen blijven i.p.v. in de echte serie. De doelgroep op Instagram zit wellicht WEL te wachten op vlog gedoe.
   Ik vermoed dat de kijkcijfers met dit soort verhaallijnen nog verder zullen dalen tot dat de soap stopt. dus kom op doe er iets aan!

   ps. ja ik weet dat dit een fan site is en het productieteam dit niet leest maar moest het gewoon even kwijt. Wellicht herkennen meer mensen zich erin

   • Helemaal mee eens! Beter schrijven ze die jojo, rover, valentijn, lana uit de serie. Alleen maar saaie, kinderachtige scènes met die personages.

   • Helemaal mee eens Henk, het is echt Spangas 2.0 aan het worden. Een lachertje die vlog verhaallijn. En dan heb ik het nog niet eens over het ongeluk van Daan, dat kan zelfs een vijfdejaars havo-leerling beter in beeld brengen. Ik keek gisteren voor de eerste keer in een week en dat was direct ook weer de laatste keer…
    En idd, ik had ook meer verwacht van Valentijns komst. Ze verpesten dit net zo hard als de terugkeer van Martine in 2017. Peter van der Vorst heeft gezegd dat GTST bijgestuurd wordt, fingers crossed voor het nieuwe seizoen…

   • @Henk, helemaal met je reactie eens. Had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Toppie. 🙂

    En al helemaal herken ik mij in je verhaal/woorden. Ik zou willen dat het productieteam het wel las, met zo’n onderbouwde reactie zouden ze wel degelijk iets moeten (kunnen) doen.

    Ik vind, heb het al vaker gezegd, steeds meer een SpangaS 2.0 worden. Ik heb niets tegen jeugdige spelers, moeten zeker een kans krijgen, maar dit is wat veel van het goede, dat vlog gebeuren, hadden ze op Instragram moeten laten, niet in de reguliere afleveringen. Veel (oudere) mensen hebben dat niet gevolgd op Instragram en die snappen er niets van. Ik heb het mijn moeder van 90 jaar moeten uitleggen, (zullen niet de enige zijn) en ja het klopt, mijn moeder kijkt elke avond, klokslag 20.00u zit ze voor de buis.

   • Dat vlog gedoe gaat inderdaad nergens over, ik ben zelf een tiener en vind er niks aan, volgens mij denken ze dat ze hiermee de jeugd aanspreken wat totaal niet waar is, het is bijna gênant te noemen

   • Boris Boef op

    is het niemand opgevallen dat Valentijn officieel pas 12 jaar oud is? Toch knap dat schrijvers de leeftijd kunnen aanpassen en dat het gros van de kijkers dit accepteert.