Archief

  Spoilers 1 t/m 5 oktober 2018

  19

  Maandag 1 oktober
  Mark kapt Marieke af als zij openlijk begint over haar aandoening. Laura is enthousiast en wil meedoen in het ‘groen’ maken van De Koning, maar Lucas gaat net een stapje te ver. Bing en Carlos hebben een diep en moeilijk gesprek, gelukkig is er een mediator.

  Dinsdag 2 oktober
  Daan overvalt Zoë met een dwingende planning voor de feestdagen bij de familie Stern. Hij speelt in op haar angst om altijd zonder geld te zitten. Rover nodigt zichzelf uit als Kimberly met Q een spelletje doet. Amir weet Sjors te charmeren en te verleiden.

  Woensdag 3 oktober
  Aysen en Zoë lokken Daan naar het park om hem een lesje te leren. Q en Flo bemiddelen tussen Lucas en Laura wanneer zij recht tegenover elkaar staan. Linda raakt gestrest door een extra werkopdracht. Bing raadt Amir aan om zijn geheim te bekennen aan Sjors.

  Donderdag 4 oktober
  Mark ziet hoe de situatie uit de hand loopt op een feestje van Marieke. Noud roept de dames die ooit een pact sloten bij elkaar. Hij weet dat zij pas stappen kunnen maken als de kwestie ‘Loes’ van tafel is. Ludo vindt het moeilijk om in de huidige omstandigheden te feesten.

  Vrijdag 5 oktober
  Bing trekt een conclusie over Nina en hij heeft het bij het rechte eind. Janine is geschokt en bang na het nieuws van Marieke, maar de waarheid kun je nooit ontlopen. Rover benoemt Kimberly’s onzekerheid. Dat vindt ze maar niks, omdat ze zich er helaas in herkent.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. ze zouden bij nina maar is moeten beginnen waar ze die trauma aan gekregen heeft te achterhalen dan op dr eigen tempo zelf vind ze het best zo

   • @Nicky, waar Nina dat trauma* van heeft c.q. heeft opgelopen is bij de familie en vrienden (& kijkers) bekend. Enige dagen geleden in een aflevering benoemde Ludo het heel duidelijk. Dat was tijdens het gesprek met Carlos en Bing, waar Ludo ook aangaf dat ze moesten samenwerken en dat Bing en Carlos hun ego aan de kant moesten schuiven.

    * klap met fles; ontvoering, liggend in een kofferbak wetende dat die zich op een autosloperij bevindt en geplet wordt, alles van en door Loes.

    • ja dat weten ze niet ze weten wel dat ze iets heeft meegemaakt heeft net wat bing al zij pas nog wij weten niet wat er gebeurd is met nina nina weet dat wel ze heeft n flashback gehad en verdan alleen zij weet niemand het

    • En dan niet Loes heeft ook in het vorige seizoen in al het drinken wat lies aan Nina gedaanen dat heeft ook geen goede uitwerking op de hersens.

   • vind ik niet!

    Nina en geheugenverlies had ook gewoon zonder vlucht naar Spanje gekunt. Dan was die irritante Carlos er ook niet.
    Veel geloofwaardiger als de eerste aflevering zo begon en Nina in complete shock verkeerde.

    Daan die Zoe ten huwelijk vraagt om Rik zij revalidatie te betalen? WTF
    Dom en stom!

    En dan is er nog het nietszeggende vriendje van Lucas.

    met alleen knappe koppen win je geen kijkers.

    • 100% met je eens, ik kijk de voorstukjes en dan weet ik genoeg.
     Wedden ook dat het kind van Nina niet van Amir is maar van die Carlos? zo houden ze die acteur in de serie denk ik.
     Ik vind het vreselijk dom allemaal en ben intussen dus afgehaakt om de afleveringen helemaal te bekijken ,zoals velen met mij.

     • Nina had eind vorig seizoen, voordat ze getraumatiseerd raakte, thuis ook al een positieve zwangerschapstest gedaan, maar dat is ze nu dus vergeten, dus het is sowieso van Amir.

  2. Ik keek zo uit naar het nieuwe seizoen maar zelfs de eerste aflevering kon ik mijn aandacht er amper bij houden. Dan ga je al gauw tegelijkertijd weer andere dingen doen.