Archief

  Spoilers 1 t/m 5 mei

  16

  MA 1/5
  Rover wordt gepakt bij een illegale actie. Er is fantastisch nieuws voor Kimberly. Aysen krijgt een code waardoor ze toegang heeft tot al Malena’s computerbestanden. Janines hoop op vrijlating van Ludo vervliegt. Martine wordt verhoord.

  DI 2/5
  Rover laat zich overhalen om Kimberly de liefde te verklaren. Rikki’s wereld staat op zijn kop, maar alles gaat goed. Linda heeft een Mexicaanse ‘welkom thuis’-verrassing voor de Bouwhuisjes. Anton geniet van het feit dat hij niet alleen thuiszit.

  WO 3/5
  Door een misverstand besluiten Lucas en Felix om te gaan samenwonen. Anna wordt geconfronteerd met Rikki’s moedergeluk en verklapt haar geheim aan Sam. Anton stoort Linda op haar werk. Linda biecht eerlijk op hoe zij nu tegenover hun liefde staat.

  DO 4/5
  Nina is getuige van een heftige confrontatie tussen Sjors en Malena. Ze weet dit in haar voordeel te gebruiken. Lucas ontdekt iets over het verleden van Felix. Rik wil van Aysen weten of zij hem misbruikt heeft om Sjoerd te vergeten.

  VR 5/5
  Janine krijgt goed en slecht nieuws over Ludo. Sjors geeft in vertrouwen toe dat ze twijfelt aan de oprechte bedoelingen van haar moeder. Maxime ontdekt een spoor naar de man die haar ooit in Frankrijk ronselde. Als Rover cynisch is over de liefde, wijst Sam hem terecht.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. ik denk dat anton te lang heeft gewacht en dat linda twijfels heb gekregen, je ziet ziet aan het einde van de aflevering in het voorstukje van wat er morgen gebeurt dat hij tegen haar zegt dat hij opnieuw wil beginnen met haar dat haar gezicht weg trekt

  2. Wel grappig dat hetzelfde “huisje”/decor elke keer terugkomt. De plek waar Hein Janine gevangen hield, en het vakantiehuisje van Linda, Bill en Sam, is nu de safehouse van Kimberly

   • ik denk dat Ludo nog wel vast blijft zitten voor de moordpoging op Bing, maar dat er wel bewijs is dat Hafkamp achter de fraude enz zit, bewijs voor de moordaanslag komt nog wel, maar gaat nog heel lang duren. Misschien dat Bing eens een keer gaat praten.

  3. Roelef u e op

   Laat de zoon van Ludo maar weer in de serie komen
   Nick is zijn naam hij was niet dood gegaan met de brand wel wat verbrand in zijn gezicht.
   Dan wordt het ook weer spannend

  4. Ik ben weer gaan kijken nu inge terug is. Ben echt een Martine Hafkamp (Inge) fan. Hopelijk blijft ze lang en gaat er meer gebeuren. Maar aangezien ze niet in de leader voorkomt ben ik bang dat het van korte duur is. :(.

  5. Mag hopen doei martine en hallo ludo!
   En laat sjoerd ook eens terugkomen met teddy.
   Kom eens met een andere verhaallijn..
   En t word tijd dat er een nieuw gezin komt wonen in meerdijk.
   Ik zou chris tates als broer van anton laten komen in meerdijk samen met een paar kids..en hii en maxime ja leuk setje.
   En bing is ook uitgespeeld..lucas , bill en sjors ook dikke doei!

   • Waarom kijk jij nog hahaha jij laat de hele cast verdwijnen en Martine mag van mij minstens 3 jaar de winnaar zijn.
    Het wordt tijd dat de Sandertjes eens naar de achtergrond schuiven want die heb ik de laatste 20 jaar wel genoeg ellende mee zien maken.

   • Goed idee! Vroeger haalde ik Chris Tates en Joep Sertons altijd door elkaar…
    Ik vind het sowieso jammer dat ze Edwin hebben laten sterven en er niet meer Bouwhuisjes in de serie zitten. Soms word ik er een beetje moe van dat alles alleen maar om de Sanders-clan draait.