Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 10 t/m 13 april

  19

  Maandag 10 april

  Linda probeert Luuk in te laten zien dat hij zijn problemen op haar projecteert. Stefano begint zijn levensverhaal op te schrijven. Nina probeert Shanti zover te krijgen dat ze Janine niet meer uitnodigt voor hun nailparty.

  Dinsdag 11 april

  Laura heeft een verrassing voor Henk, maar Henk is vooral bezig met de vliegangstcursus die Jonathan voor hem geregeld heeft. Bing ontdekt dat Stanley Marwan weer in dienst heeft genomen. Nina is vol zelfvertrouwen als ze goed nieuws krijgt van de bank.

  Woensdag 12 april

  Laura krijgt hulp van een oud-collega. Marwan voelt zich vernederd door Bing, maar die heeft daar totaal geen boodschap aan. Zal het Henk lukken om zijn vliegangst te overwinnen, zodat hij toch op huwelijksreis kan met Laura?

  Donderdag 13 april

  De familie Sanders is verbijsterd als blijkt dat de familieruzie openbaar wordt. Stefano probeert Rik over te halen met hem te gaan samenwerken; ze zouden namelijk een ijzersterk team kunnen vormen. Steef vindt een zwangerschapstest.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben niet alleen Stefano zat (die kan werkelijk niet acteren) maar ook Nina met haar kinderachtige gedrag. Het wordt tijd dat deze verhaallijn ten einde komt en ze weer normaal gaat doen.

  2. Aflevering van donderdag 13 april is die Rik nou echt zo gek om met Stefano samen te gaan werken.
   Onbetrouwbare hond, weg met die Stefano serie uitschrijven.
   Eindelijk gaat Nola iets ondernemen , valse prinses en die hersenloze Bing zijn vader is ook al daar uit huis vertrokken.
   En dan nog die Merel zwanger van Stefano hoe dom kan je wezen. Nooit van voorbehoedsmiddelen .
   Gaan de schrijvers van GTST nou eens luisteren naar de kijkers of hoe zit het.
   Kijkers zijn nu echt al maanden ontevreden over slechte verhaallijn.
   Nou ik begrijp er niks van dat er niet naar geluisterd wordt,

  3. Merel is zwanger van Stefano ik ben benieuwd ze zegt dat ze het niet wilt houden maar ik denk dat ze het uiteindelijk toch houd nog een sanders erbij

  4. Die Stefano ben ik helemaal zat. En die Rik moet niet doen alsof zijn poep niet stinkt. Wat een hypocriet is dat. Anderen oordelen maar hij is zelf een moordenaar die nog eens vrij rondloopt hier zelfs voor gtst begrippen is dit lachwekkend.

   • Volgens mij heeft hij zijn straf uitgezeten… en trouwens wil niet zeggen als je ooit iets hebt gedaan je nooit meer een mening mag hebben dan wel beter probeert te gedragen.

  5. Ja hoor wat ik al dacht Merel is zwanger van die verschrikkelijke Stefano.
   Oprotten met die vent. Verzin een andere verhalenlijn.
   Wat slecht dit al maanden.

   • Ik dacht precies hetzelfde, hoop echt niet dat dat zo is… Zou een ontzettend slechte verhaallijn zijn. Gewoon een herhaling van de Demi verhaallijn, hoe naïef en slecht voorgelicht zijn de Verduyntjes dan xD

    • Het karakter Merel is helemaal om zeep geholpen in een paar maanden en dan zwanger van Stefano ????, Stefano gaat dus duidelijk blijven en wordt vergeven 🙁 , ik kan op die kop van die slecht acterende vent niet meer kijken (sla die delen ook steeds vaker over eigenlijk) en Nina blijft ook maar doortollen met haar arrogante toontje.
     De schrijvers maken er nu echt een potje van , ik zeg Stefano weg, Nina alles kwijt en aan de bak achter de kassa, bediening de Koning of whatever ,maar flink werken om de boel draaiende te houden zonder hulp van pappie.

     • Met je eens @rene.

      Ben kijker van het eerste uur. Dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar GTST en zeker Stefano ergeren mij momenteel mateloos.

      Was het eerst voor mij een half uurtje ontspanning, nu is het een half uurtje ergeren geworden en zeker als Stefano in beeld is.
      En ja, het karakter van Merel hebben ze helemaal verpest. Waarschijnlijk zwanger van Stefano, hoe bedenken ze het, een herhaling van zetten. (Demi en Marwan)

      • Ja Moud, ik ook vanaf de eerste aflevering, ik heb 2 jaar in D’land gewoond en toen namen mijn vrienden het op dus had ik altijd stapels videobanden haha als ze langskwamen .
       Maar Stefano moet echt weg, je merkt het aan de vele fans op FB etc dat ze deze rol helemaal zat zijn en nu dus weer een herhaling bij de Verduintjes van een zwangerschap gaat echt te ver.
       Heeft die familie geen pil, condoom of ander voorbehoedsmiddel met een moeder die in een dokterspraktijk werkt?.
       Echt te idioot voor woorden deze verhaallijnen en nogmaals, laat Nina werken in de buurtsuper of nog leuker in”de Koning” om de eindjes aan elkaar te knopen , zou hilarisch zijn als de prinses mensen op hun wenken moet bedienen.

     • Ik kijk ook sinds de eerste aflevering, en viel het vroeger niet zo op dat Stefano een slechte acteur is.
      Nu wel nu we gewend zijn aan acteurs als Ludo,Janine,laura,henk,Billie,Richard,Shanti,Daan,Rik,Lynn,Julian en Saskia.
      Weg met hem,iedereen is zijn acteer prestaties echt beu,jonge acteurs moeten even een kans krijgen om in hun rol te komen,maar hij zit na al die jaren nog steeds niet in zijn rol 👎🏽

      • Dat vind ik dus ook @Dee , hij is gewoon een ongeloofwaardige speler en past niet meer in het toch wel hoogstaande rijtje dat jij net opsomt.
       En het helpt natuurlijk ook niet dat hij de slechterik moet spelen, als hij een goedzak zou zijn gebleven had hij niet zo veel diepgang nodig die nu dus 100% ontbreekt en zeker na 2 keigoede slechterikken als Billy en Richard .
       Nou ja we zullen ons er doorheen moeten bijten want voorlopig blijft deze flutrol nog in de serie (hopelijk slaat Julian hem flink op zijn bakkes als hij merkt dat hij zijn dochter pakt).