Archief

  Spoilers 10 t/m 13 oktober

  16

  Maandag 10 oktober

  Ludo zegt een afspraak met Stefano af om Daan te helpen bij zijn studie. Henks ergernis groeit als Linda bij hem en Laura op de bank komt zitten. Bing ontdekt waar Nola’s tas is en wil erop af.

  Dinsdag 11 oktober

  Nola wordt kwaad als ze ontdekt dat ze gevolgd wordt. Saskia, Laura en Nina bedenken een plan om Shanti afleiding te geven. Demi en Steef luchten hun hart bij Julian, maar valt dat ook in goede aarde bij Saskia?

  Woensdag 12 oktober

  Shanti voelt zich schuldig om een leuke avond. Lynn krijgt hulp van de Verduyntjes om de hapjes voor het veilinghuis op tijd af te hebben. Stefano heeft een listig plan om Daan terug te pakken.

  Donderdag 13 oktober

  Stefano krijgt de wind van voren, maar krijgt dan rugdekking uit onverwachte hoek. Marwan brengt Henk op een idee. Linda probeert Luuk voor te houden dat ze nog steeds gelukkig is met Anton.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Stefano (Bas) is altijd al een slechte acteur geweest. Rik ook, voegt niets toe. Je hebt nu eenmaal een slechterik nodig. Had dan Billy de Palma terug gehaald. Martine Hafkamp (ook goede actrice) wil niet meer. Gelukkig is Linda weer terug die hadden ze nooit moeten ontslaan, zelfde als Anton (ook goede acteur).

   • 10000000% mee eens ! ,.
    Bas mag weer weg want hij dreunt zijn tekstjes gewoon zo slecht op en de karakterverandering van dat figuur is onwerkelijk.
    Billy zit werkeloos thuis dus laat haar haar dochter komen steunen in deze moeilijke tijd en meteen die huisjesmelkster eens flink aanpakken samen met Rick .

  2. Denk dat ze gepest wordt op school of ze willen dingen van haar hebben omdat haar vader en moeder beiden een bedrijf hebben

    • Ik erger me iedere dag steeds meer aan Stefano en sorry voor de acteur maar ik vind hem niet geloofwaardig spelen.
     Hij zegt zijn lesje op de hele tijd , nee hij mag van mij gewoon weer weg wat een snotrol.

  3. Haal nu Ludo en Janien na 30 jaar er nu msar uit.Ik kan hun gezicht en van Janien met dat haar weg doen met haar hand En Ludo met zijn strakke witte overhemd.ik word naar van hun twee Dus hun na 30 jaar op vakantie sturen.weg met hun twee

   • Nola word niet geprest.Er is heel wat anders aan de hand.Overigens kan ik de rol van nola echt niet meer serieus nemen.Actrice is nu 18..over 2 jaar is zij 20 en dan moet ze zeker een meisje van 15 spelen ofzo.Of gaan ze nola in 2 jaar tijd een tijdversnelling geven van 7 jaar.Overigens de enige verhaallijn die ik echt mooi vind is die ban shanti en rik.Zie het nog gebeuren ook dat rik shanti de keuze gaat geven.Of samen door het leven of gewoon uit elkaar.Of dat rik gewoon wreemdgaat.Maar dat gaat sowieso heel fout aflopen.

    • Helemaal mee eens, Nola is een absolute miscasting , hoe halen ze het in hun hoofd.
     En Shanti………………………. verdient een award voor haar rol !

     • Ze hebben het wel toegelicht.Zoals we zien willen ze meer met het personage nola doen.Als je iemand cast onder de 18 heb je te maken met de arbeidswet.Vanaf 18 mag je haar volledig indelen.Dat is de reden.Maar Doet niets af van de geloofwaardigheid.Overigens ook weer een deja vu van ludo en stefano.Uiteraard heeft ludo veel symphatie voor daan gekregen en trekt hij daan daarom voor ,tot ergenis van stefano en de bom zal dan ook gaan barsten.Voorspelbaar.Maar goed,dat is gtst al jaren!!

      • Klopt, dat hebben ze uitgelegd en inderdaad het heeft ook met de arbeidswetgeving te maken, maar ook omdat ze de rol van Nola inhoudelijk diepgaander willen maken. Geen kind meer, maar een jong volwassene.

       Wat Stefano betreft, wat had hij nou werkelijk gedacht, zijn bedrijf in New York, is door eigen toedoen failliet gegaan. Dan komt hij Meerdijk binnengewandeld en denkt dat alles om hem draait of moet schuiven. Héél goed van Ludo, dat hij Daan niet laat vallen.

       Het gaat zeker escaleren tussen Daan en Stefano, zeker als Daan en Cato nader tot elkaar komen, dat zal voor Stefano één van de bekende druppels zijn of worden.

       Voorspelbaar klopt, maar des te leuker als we met onze ideeën er naast zitten.

   • Ik denk dat nola het zelf doet want ze had haar eigen jas ook kapot geknipt. Dus denk dat ze gewoon aandacht zoekt maar op een verkeerde manier.