Archief

  Spoilers 10 t/m 14 december 2018

  15

  MA 10/12
  Nina en Amir hebben een geheime afspraak wat betreft Max. JoJo wordt overrompeld wanneer Rover haar een liedje aanbiedt voor haar auditie. Linda stelt Janine gerust wanneer er weer een element uit haar boek in het echt gebeurt. Mark bewijst aan Marieke dat zijn hart op de juiste plek zit.

  DI 11/12
  Na een bedreiging besluit Aysen Het Paleis te beveiligen. Daar moet wel Kimberly voor omgepraat worden. In Huize Sanders ziet men steeds meer in dat Mariekes tijd begint op te raken. Zoë raakt verbitterd wanneer ze beseft dat ze liefde voor geld heeft ingeruild.

  WO 12/12
  Bing snapt niets van Riks emigratieplannen. Aysen wil weten of Janine Marieke verdenkt van het glasincident. JoJo is niet zomaar gespannen voor de auditie, ze is doodsbang voor afwijzing door iedereen. Maria moet zich inhouden als ze oog in oog komt te staan met Zoë.

  DO 13/12
  Janine belandt op een dood spoor wanneer geen enkele arts wil helpen. Anton treft Rover achter zijn mengpaneel. Hij wil meteen een dj-cursus en gaat uit zijn dak. Eduard gooit het zwangerschapsplan open en verwijt Zoë hiervan de kwade genius te zijn.

  VR 14/12
  Zoë heeft een reden om Daan dankbaar te zijn en zoekt steun bij Aysen. Rik wil niet dat Maria zich voor hem opoffert. Laura ontdekt de ware reden waarom Maria zich zo intens met Daan, Rik en Zoë bezighoudt. Daan krijgt de schok van zijn leven.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

    • Onderbuik gevoel.., dit staat op gtst.nl
     3. Jef Alberts
     Coming soon… Je hebt het misschien al online gezien, maar Jef Alberts reist rond Sinterklaas af naar zijn oude vertrouwde stadje. Laura kan haar geluk niet op! Of ze heeft ze iets te vroeg gejuicht?
     Plus dat hij het boek geweldig vind.. en zou eindelijk weer eens een verassende wending zijn..

     • Ik ga wel een beetje mee in je onderbuikgevoel. Vooral omdat Jef (zoals hij zelf gisteren in de uitzending vertelde) tijdens zijn (trein)reis van Frankrijk naar Meerdijk het luisterboek “kwaad bloed” helemaal heeft beluisterd. Dus heeft hij in de trein ook zijn plannetjes / acties kunnen bedenken.

      Zou inderdaad een leuke wending zijn, want van Jef (de goedheid zelve) hier achter zou zitten.

      Maar zeker weten doe ik het niet, kan ook zomaar Mark zijn, (mijn onderbuikgevoel) want die heeft momenteel een bloedhekel aan Janine, omdat deze laatste, Mark bij Marieke weghoudt.
      Vanavond zie je daar al een scene (beelden) van.

  1. Nina past beter bij Amir hun hebben een chemie, oude Sjors/Inge past weer beter bij Bing hun hebben ook een chemie. Dus als oude Sjors komt zij past beter bij Bing altijd al gevonden!