Archief

  Spoilers 10 t/m 21 juni 2019

  29

  Maandag 10 juni
  Nina moet een dronken Shanti zien af te houden van een slecht idee. Nabil doet zich voor als iemand die hij niet is en komt daar (bijna) mee weg. Linda is bang voor Rovers reactie op haar verslaving, toch is ze van plan om alles op te biechten.

  Dinsdag 11 juni
  Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo ontspoord is.

  Woensdag 12 juni
  Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een online oproep om Rob op te sporen.

  Donderdag 13 juni
  Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt JoJo om hulp bij een prank.

  Vrijdag 14 juni
  Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een stuk makkelijker af.

  Maandag 17 juni
  Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

  Dinsdag 18 juni
  Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waar hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

  Woensdag 19 juni
  Valentijn wil samen met Shanti optrekken tegen Nina en vindt het geen probleem haar te manipuleren om zijn doel te bereiken. Rik heeft zijn handen vol aan zowel Zoë als Daan. Janines onderzoek naar Billy loopt vast.

  Donderdag 20 juni
  Shanti is niet te spreken over een filmpje dat online is verschenen. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt en moet kiezen. Kimberly grijpt in als ze onrecht ziet en Sjors gaat de strijd aan om een woning te krijgen.

  Vrijdag 21 juni
  Ludo lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. JoJo wil ook bij het vlogteam, maar moet daarvoor een schier onmogelijke toelatingsopdracht doen. Shanti en Nina raken beiden buiten bewustzijn.

  Delen

  29 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer dat Nabil tijdelijk is. Was wel leuk geweest als die voor vast er in bleef ipv een maand. Maar idd hij zal Zoë wel meenemen naar Dubai.

  2. Als Daan dood gaat, dan zal dat de reden wel zijn dag Aysen er tijdelijk uitgaat. Ze zal wel vertrekken omdat ze er niet mee kan dealen dat Daan er niet meer is en vertrekt daarom tijdelijk.

   • Ik denk dat de reden van het tijdelijke vertrek van Aysen (vooralsnog) niets met Daan van doen heeft.
    Ik denk als Billy ontmaskert wordt, ook uit komt dat Aysen haar promotie te danken heeft aan Billy en dus onrechtmatig is.

   • Vrijdagavond 14.6 laat of zaterdagochtend 15.6 zijn de spoilers vanaf maandag 24.6 tot vrijdag 28.6 beschikbaar.

    Op de online TV gids is de week nog niet compleet. Dus nog effe geduld.
    Maar je kunt natuurlijk wel al de beschikbare dagen op genoemde site al lezen.

   • Maandag 24 juni
    Rik belandt in een gevecht, maar had dat beter niet kunnen doen. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Helaas loopt dit net iets anders. Valentijn en Rover weten vinden een slimme manier om woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti, toch reageert ze daar anders op als verwacht. Zoë wil van Rik weten waar haar toekomst ligt.

    Dinsdag 25 juni 2019
    Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen, maar of hij daarmee op tijd komt is de vraag. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt en besluit daar iets aan te doen. Er wordt gereageerd op Janines oproep en ze besluit haar zoektocht voort te zetten. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze er op af.

    Woensdag 26 juni 2019
    Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wat betreft Daan, maar is dat niet.

    Donderdag 27 juni 2019
    Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana, waar ze zich totaal niet in herkent.

  3. Jammer ik hoop niet dat Daan dood gaat. Personage Daan heeft dan dus ook maar een kort jaartje geduurd. Ik hoop dat hij hier juist goed uitkomt en dat ie dan beseft hoe goed Rik en de rest voor hem zijn. Maarja we zullen het wel zien…

  4. Daan gaat dus wel dood spoiler van volgendeweek woensdag

   Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wat betreft Daan, maar is dat niet

   • Daan stern is ook mijn man geweest sanne is verliefd op daan Ik wil dat aysen ook naar daan gaan ik vind nina gelijk heeft Rik is helemaal kapot van verdriet hij wil zijn broer zijn zoe gaat rik helpen ziekenhuis te slapen

  5. Denk dat Billy en Carmen gaan samenspannen . En het wordt geen exit Daan volgens mij. Hij komt in ziekenhuis terecht.

  6. De twee die in levensgevaar zijn tijdens de cliff, zouden dat Nina en Shanti kunnen zijn? Dat Ludo en Billy zichzelf helemaal verliezen in hun vete en hun kinderen in gevaar brengen? Dat Billy Nina pakt om Ludo onder druk te zetten begrijp ik. Maar Ludo zal toch niet zo ver gaan om Shanti iets aan te doen? Of zouden Lucas en Nina in gevaar zijn door toedoen van Billy? En dan hebben we nog steeds Loretta Schrijver die een gastrol heeft. En Barbara Pouwels. Wordt een spannende cliff!

   • Angelique de Vri op

    Toen Shanti in Gtst kwam zeiden ze al dat ze enkel t/m de cliffhanger te zien zou zijn samen met haar moeder Billy de Palma.

    • Flapperdeflap op

     Wanneer is dat gezegd dan? Ik kan me dat niet herinneren. Ik dacht juist dat ze aan het aansturen zijn op een relatie tussen Shanti en Rik.

     • Sanne denkt ook dat Rik valt echt verliefd op shanti ik vind heel erg dat gebeurt Nina en Shanti samen ziekenhuis ligt met shanti gaat het nog goed met je maar behalve nina kon niet ademen halen ze stikt heel erg natuurlijk sanne geschrokken over nina sanders

  7. Sowieso Janine werkt zichzelf weer in de nesten met haar onderzoek en moet weer gered worden door Ludo. Daarna leven ze nog lang en gelukkig 🙂