Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 10 t/m 14 april

  40

  MA 10/4
  Ludo kan niet omgaan met alle beschuldigingen van Bing. Ook Nina weet niet wie van de twee ze moet geloven en is bang dat door deze crisis de familie uit elkaar valt. Janine ontmoet de veroorzaker van al deze ellende: Martine.

  DI 11/4
  Linda moet haar trots opzijzetten als haar hotelkamer in De Rozenboom te duur voor haar wordt. Anton probeert Rikki duidelijk te maken dat ze haar dochter Teddy misschien nooit meer terug zal zien.

  WO 12/4
  Job laat zich door Anna provoceren. Rover is te laat bij zijn afspraakje met Celia en dat komt door Kimberly. Anton heeft moeite met het lege huis. Sam besluit mee te doen aan een fotowedstrijd en gaat aan de slag.

  DO 13/4
  Bing krijgt plots een terugval. Bill houdt Maxime nadrukkelijk in de gaten. Maxime en Martine starten beiden een klopjacht op Malena. Kimberly geeft toe dat ze politiebescherming nodig heeft. Rover kan Celia niet vergeten.

  VR 14/4
  De ellende binnen de familie Sanders begint zijn tol te eisen voor Lucas. Hij zoekt samen met Felix afleiding. Anna en Rikki gaan pokeren, maar Rikki kent de regels niet. Nina vraagt Rik om raad bij een lastig dilemma.

  Delen

  40 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja op 19 April krijgt Janine heel slecht nieuws van Laura. Ik denk dat ze t hotel niet meer kunnen betalen en dat Laura haar eruit moet zetten. Moeten ze in Toko bij Lucas bivakeren of Nina moet de rekening betalen. Of heeft Laura ontdekt dat Bing bij martine is gesnapt via bewakingsbeelden? En de klopjacht op Malena wordt geopend. En Bill mengt zich ook in t Sanders / van Houten Hafkamp conflict . Ik snap niet dat Jack t nog niet in de gaten heeft. Jack heeft haar ontdekt en wist al dat ze Ludo kapot wilde maken en hij wilde dat Sjors dat tegenhield.. Dus nu zou hij t zo ook weer kunnen ontdekken dat Ludo in de penarie zit via nieuws of via polietieberichten .

   • ja idd dat vind ik ook raar wiet en jack wilde dat tegen houden via sjors maar sjors is omgepraat door mama lief en snap niet dat hun nu nog niks doen je hoort niks meer van ze nina zal echt niet de rekening betalen voor janine ze breekt met hun alleen bing heeft ze nog

  2. Nou ludo zit in de gevangenis,nick ook ik snap niet dat ze daar wat meedoen,ludo die nick tegen komt op de binnenplaats, en dan een super plan maken tegen martine,vader en zoon die elkaar helpe ludo helpt nick met vrij komen,alle schuld naar martine en nick en ludo allebij vrij!zou toch super wezen,nick en ludo in de gevangenis zien?

   • Haha zeker. Zou echt mooie beelden opleveren aangezien Nick ook wel iets goed te maken heeft en Ludo hem nog kwam opzoeken toen hij de gevangenis in moest.

  3. Ludo gaat ook janine kwijt raken, in de aflevering van wo 12/4 kan je o.a zien dat janine e anton elkaar tegen komen in de koning en ze bezatten behoorlijk en gaan verder bij anton thuis en daar kussen ze elkaar, let op mijn woorden, deze 2 krijgen wat met elkaar. Arme ludo, heeft ie echt niets meer, janine heeft ook nog verteld dat nina met iedereen gebroken heeft en hafkamp excuses heeft aangeboden, dit moet snel afgelopen zijn, ik bv kan het niet meer aanzien dat ludo zo kapot gaat. Heeft straks niks meer voor te leven

   • Nee Anton zoende Janine omdat hij Linda mist. Janine schrok er ook van. Dus Ludo en Janjne blijven samen en Anton en Linda komen ook weer samen.

  4. Klopt in de aflevering van maandag (vooruit kijken) word ludo weer gearresteerd. Nina krijgt het hele verhaal tehoren en kiest daarna voor bing en keert zich tegen ludo, ze wil zelfs dat hij alle steun verliest. Ik geloof dat er bij donderdag stond dat maxime achter malena aan wil, maar malena weet toch niet wie hafkamp is? Maar als hafkamp de rollen volledig omdraait word ludo ontvoerd en ook op een boot gezet of nog erger vermoord in de gevangenis. Ludo komt niet meer vrij, niet voor de zomerclif in ieder geval.

   • Nou Malena heeft Martine wel ontmoet in Rusland , als Maddy . Dus herkent ze haar wel als ze haar weer ziet.

  5. Op gtst.nl staat bij inwoners per seizoen inwoners bij die een vaste rol hebben Kimberly en Lucas staan er tussen maar Martine niet. Is Martine een tijdelijke rol?

   Ludo en Janine blijven er gewoon in verwacht ik.

   De kans wordt groter dat Marcus en Malena nog terug gaan keren.

  6. Het zou een opluchting zijn als Ludo de serie nou echt een keer zou verlaten en eindelijk een keer in de gevangenis terecht komt! Ik ga hem niet missen. Tijd voor een nieuwe schurk in Meerdijk! Ludo kun je ook niet echt een schurk meer noemen. De laatste jaren is zijn rol zeer zwak. Door Martine is Ludo opeens nu weer in spotlight maar anders; zijn verhaal lijn speelt bijna altijd rond zijn verwende dochter Nina of zijn vrouw Janine ; relatie aan en uit!

   • Ter informatie Ludo is geen schurk dus je hebt het al mis. Ludo is iemand die wraak neemt op mensen die hem of zijn gezin wat flikt. Martine is 1 van die personen in dit geval. En Ludo komt toch vrij dus No stress.

  7. Als kijker weten we dat Martine Rolf Huygens heeft laten ombrengen destijds omdat Peter Kelder hem niet mocht leren kennen. Maar tot nu toe is dat zelfs nog nooit uitgekomen. Dat is ook verjaard dus Aysen kan daar niks meer mee stel t zou uitkomen. Dit zal ook nooit uitkomen denk ik. Tenzij Malena en Marcus boven water komen.

   Trouwens het is ook nooit uitgekomen dat Herman Hoogendoorn Trix Gerritse [ de moeder van Jack van Houten ] heeft laten ombrengen in Australië .

  8. Wat is Nina toch een ondankbaar en verwend nest! Wat Bing ook flikt, ze blijft zwichten als een mak lammetje terwijl haar vader die ALLES voor haar over heeft constant verwijten van zijn ‘prinses’ naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Wanneer dringt het tot haar door dat haar man onbetrouwbaar is en zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. Word er misselijk van hoe ze haar vader behandeld terwijl Bing haar van alles kan wijsmaken.

  9. N. Sanders op

   Bij deze mijn reactie.

   Lees net karma is a bitch etc. Maar er is een verschil tussen Ludo en Martine. Karel was al dood en niet vermoord door Ludo, zoals Martine nu wel aan het vermoorden van mensen is. En daarbij was die actie van Ludo als Payback voor wat ze Nina aangedaan hebben gedaan en alle bedreigen naar zijn familie en zijn geld dat versnipperd werd. Dus niks karma.

   Net de shortie van maandag gezien en daar zegt Martine tegen Sjors ik zou nooit onschuldige mensen overhoop laten schieten en je weet wel dat Ludo dat wel doet. Dus ze zegt dat Ludo bing heeft laten neerknallen Haha.
   Ik ben voor Ludo maar dit is geweldig. Martine is nu helemaal een laffe moordenares geworden. Was ze al maar nu al helemaal. Dit komt allemaal uit en Ludo komt sowieso vrij dat staat vast. Sjors laat Martine vroeg of laat ook vallen als alles duidelijk is. En daarna krijgt hafkamp wat ze verdient van Ludo. Deze daden zullen niet onbestraft blijven. De strijd gaat nu beginnen nu Ludo alles kwijt is en tijdelijk gaat zitten. Het aftellen is begonnen!

   N. Sanders

   • Ludo komt a.s. vrijdag 7 april weer vrij.

    Maar wat ik mij wel afvraag, is in de shortie van a.s. maandag, waar ik de indruk krijg dat het niet de bedoeling was dat Bing werd neergeschoten maar Ludo. Martine pleegt nogal een boos telefoontje naar de (waarschijnlijk) ingehuurde dader.
    Dus de verkeerde is “omgelegd” als ik het zo mag uitdrukken.

    • Nee, Bing had dood moeten zijn. Martine was boos omdat de schutter niet goed gericht had en Bing niet gedood heeft… Martine is ook bang dat Bing zal gaan praten, vandaar de verpleger in het ziekenhuis (godzijdank dat Sjors binnenkwam).. verrassend genoeg praat Bing nog steeds niet.. hij liegt nog steeds..

  10. Ik vind de verhaallijn juist waardeloos. Martine , sjors en bill horen er gewoon niet bij.
   Ludo ten gronde richten is even spannend ja maar wat is gtst zonder ludo? Van mij mag hij bikkelhard terugkomen en martine uitschakelen.
   Lucas is ook terug nou zijn inbreng boeit me zo niet meer. Ook noud zijn rol begint meer op een maatschappelijk werker te lijken..geef die knul een spannende verhaallijn weer. B.v met een spannende nieuwe vriendin of met aysen!
   Sjoerd weer naar rikki en hoppa.
   Gtst neem ik op en soms spoel ik t een flink eind door want zo saai soms met vervelende spelers.
   Wat me nu nog boeit is of ludo keihard terugkomt maar dat zal wel weer uitgemolken worden t/m de cliffhanger.

   • Volledig mee eens! Enige verhaallijn die ik nu nog leuk vind zijn Anna en job. Maar die komen ook maar 2 afleveringen in de week en de rest is ludo en dat hele clubje. Best jammer maar hoop dat het weer leuker word en niet 1 aflevering volledig met martine enzo

   • Met je eens @Anna. Ik hoop snel weer op meer Goede Tijden. Want momenteel is er alleen maar Slechte Tijden.
    Elkaar op deze wijze naar het leven staan, dat is zooooooo niet mijn ding. Ook in de echte wereld is al zoveel onverdraagzaamheid.

    Ik hoop snel weer op een half uurtje ontspanning, want daarvoor kijk ik GTST.

  11. Ik ben zo blij met Martine Hafkamp. Wat is Inge Ipenburg een geweldig actrice. Ze kan acteren zonder tekst. Wat een mimiek en wat een geweldig acteerwerk. Haar stem is zo goed en sinister. Alleen een top actrice kan dit.

   • Ze kan acteren zonder tekst haha 🙂 je snapt toch hopelijk wel dat ze de tekst uit haar hoofd heeft geleerd. Overigens dat doen alle acteurs en actrices. Nog nooit niet iemand vanaf een blaadje of autocue zien acteren in GTST.

  12. Spannende tijden in GTST. Helemaal super dat Hafkamp weer terug is. Wat speelt zij haar rol toch goed. Ludo komt er vast en zeker wel weer bovenop 😉 Geniale actie van Hafkamp om nu moord in Ludo’s schoenen te schuiven, net zoals hij destijds ook bij haar heeft gedaan. Karma is a bitch!

   • Of: Geniale actie van Ludo om martine te laten opdraaien voor moord nadat zij had meegewerkt aan de ontvoering van zijn dochter en hem failliet heeft laten gaan.

  13. Zeker weten, in de week van 7 april zie je al dat Ludo alles kwijt is en dat langer vast moet zitten. Ik heb zo naar gevoel dat Janine ook nog wel wat overkomt en dat op die manier ludo en janine de serie verlaten zoals ze in maart 2015 naar buiten hebben gebracht. Ik zie ook geen uitweg meer voor ludo. Niemand kan aantonen dat Hafkamp er overal achter zit. Ik heb geen hoop meer dat ludo er weer bovenop komt en hafkamp en genadeloos afmaakt.

    • Een onbekend persoon begint bewijzen te verzamelen tegen Martine.
     Het bewijs voor de moord op Rolf Huygens komt boven water (weliswaar verjaard maar toont Martine’s valse aard aan0, het bewijs van Martine’s wraakplan van 12 jaar geleden (de reden dat Ludo 12 jaar geleden alles kwijtraakte).
     Met militaire precisie heeft die onbekende persoon 5 jaar erover gedaan om alle bewijzen tegen Martine te verzamelen, zelfs het feit wat ze voor een semi-crimineel bedrijfsvoering hanteert, als ook het bewijs voor de moordaanslagen op Bing en Malena . Dan worden alle bewijzen naar Aysen gestuurd. Martine wordt opgepakt en veroordeeld voor verschillende misdrijven. Ze krijgt in totaal levenslange gevangenisstraf en Sjors keert zich nu permanent tegen haar. Ludo komt vrij en wend een oude connectie van hem aan in de gevangenis om Martine’s leven in de gevangenis tot een hel te maken.
     Enkele tijd later krijgt Sjors een bericht dat Martine aan een hartaanval is overleden, het doet haar niks. Ludo krijgt het bericht (van zijn connectie uit de gevangenis) dat Martine zo erg getergd is dat ze zelfmoord heeft gepleegd. En zo eindigt het voor Martine.

     En de mysterieuze persoon, die alle bewijzen heeft verzameld tegen Martine. dat blijkt een neef te zijn van Rolf Huygens, die net als zijn oom in de politiek zit.

     Hoe klinkt dat?

     • was het maar waar dat het zo zou gaan, maar niks is ervan waar, want martine gaat niet dood uit de serie omdat dit bekend is gemaakt bij RTL B. Duurt wel erg lang, hoop dat Ludo echt in actie komt en Martine eruit gaat! Vind haar personage echt helemaal niks en die Sjors en Bing mogen eruit mis hun totaal niet!!

     • Ik zou deze verhaallijn globaal ook top vinden.

      Martine word ontmaskerd en weet dat ze verloren heeft van ludo. Van sjors moet ze ludo alles teruggeven anders wil ze martine nooit meer zien.
      Nina en bing zijn volledig uitelkaar gegroeid door bing zijn grote verraad en sjors en bing gaan weer eens samen maar verdwijnen met lana en martine naar verweggistan. Zo kunnen ze verdwijnen in de anonimiteit en ludo heeft alles weer teruggekregen dus.
      Maar wraak zit in zijn lijf en hij weet dat ooit de dag komt dat hij martine te grazen zal nemen. Hij janine en nina pakken hun leven weer op en nina word verliefd op een oudere man,,,nl rik. Ze krihgen een stabiele relatie. Sjoerd komt weer terug met teddy en hij en rikkie krijgen weer een relatie.
      Aysen en noud krijgen een zeer spannende relatie en we leren noud van een andere kant kennen en samen gaan ze t kind van sjoerd en aysen opvoeden,het kind wat aysen in t buitenland heeft gekregen. Dus geen abortus gehad,
      Sjoerd en noud eerst boezemvrienden worden daarom ineens vijanden.
      Lucas vertekt met felix naar nieuwe tijden want sil blijkt homo en wil dat niet accepteren. En roept de hulp in van lucas en felix die sportleraar word op school in nieuwe tijden en daar lekker blijft met lucas,
      Bill vertrekt met malena naar canada. Linda en anton weer samen en sam hoppa ook naar nieuwe tijden toe aan een studie fotografie.
      Job en anna horen gewoon bij elkaar en gaan samen verder als eigenaars van boks.
      Cliffhanger word ludo die martine gevonden heeft.