Archief

  Spoilers 11 t/m 14 december

  5

  Maandag 11 december

  Bing en Luuk hebben hun hand overspeeld bij Wies. Ludo liegt tegen Alex. Jonathan wordt woest als hij hoort dat het onderzoek naar de dood van Margriet niet heropend wordt. Henk blijft Laura’s obsessie goedpraten als Julian zijn zorgen uit.

  Dinsdag 12 december

  Merel en Sebas proberen Steef over te halen om wraak te nemen op PJ. Bing en Luuk zien hun riskante plan mislukken. Rik baalt als hij van Janine hoort dat de vader van Mats contact heeft gezocht. Linda is ontsteld als ze ziet dat iemand anders in haar bed heeft geslapen.

  Woensdag 13 december

  Nina raakt zo geïnspireerd door Mats dat ze een nacht doorwerkt en hierdoor een afspraak met Nola mist. Laura deelt met Henk dat ze bang is voor de toekomst. Ze besluiten om samen voor een uitgebreid kerstdiner te zorgen.

  Donderdag 14 december

  Rik maakt zich zorgen als hij Stefano niet kan bereiken en schakelt de hulp van Ludo in. Als Luuk wordt weggeroepen voor een spoedgeval, raakt hij direct gealarmeerd door een onverwachte vondst.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Kijkcijfers zijn redelijk stabiel, regelmatig zo’n 900.000 kijkers.
   Wel is het tellen bij SKO gewijzigd, cijfers verschijnen week later en niet meer de dag na uitzending
   Omdat uitgesteld kijken (niet vooruit kijken) bij de cijfers zijn meegenomen.

  2. *Gaaap* Weer een week dat ik niet ga kijken…Dat wordt dan al de vierde week achter elkaar. Nog steeds niet klaar met die ongeloofwaardige verhaallijn in Boks, word kotsmisselijk van die studentjes en dat mode-gedoe rondom Mats zit volgens mij ook niemand op te wachten. Enige positieve puntje is de terugkeer van Shanti en Marwan. Weet iemand hier hoe het met de kijkcijfers gaat? Kan me namelijk niet voorstellen dat het goed gaat nu…

   • rene met kleine r op

    Mats vond ik verschrikkelijk en ik vind hem nog steeds onuitstaanbaar tegen Rick die alles voor hem doet maar de rol wordt wel interessanter en ik denk zo maar dat Mats een mode carriere tegemoet gaat en dat is dan wel weer een leuke wending.
    Dat Box gedoe komt mij ook de strot uit, slaat als een tang op een varken zo slecht allemaal.
    Shanti is er dus volgende week weer en nu dan heel graag Marwan terug die die mafklappers uit het paleis zet, want die studenten onzin is voor mij werkelijk het allerbelabberste dat er in GTST zit en voor mij doorspoel momenten.

  3. Zou wat zijn als die PJ zijn vader belt, die de echte politie inschakelt en de andere drie in de problemen komen. Loopt natuurlijk met een sisser af, maar toch typisch in lijn