Archief

  Spoilers 11 t/m 14 januari

  20

  Maandag 11 januari

  Hoe blij Laura ook is voor Henk en Lydia, het doet haar toch pijn ze zo gelukkig te zien. Nina probeert Billy te overtuigen van haar onschuld. Saskia en Julian twijfelen aan Demi’s verhaal.

  Dinsdag 12 januari

  Linda kan zichzelf niet vergeven wat er met Anton is gebeurd. Janine raakt geëmotioneerd als ze in Tiffy’s podcast vertelt hoe erg ze Ludo mist. Ludo probeert zichzelf in leven te houden.

  Woensdag 13 januari

  Sami weet niet beter dat JoJo en Ilyas echt verloofd zijn. Hij wil Bing leren kennen, maar JoJo vindt dat geen goed idee. Richard krijgt opdracht om Daan weer aan de drank te helpen. Shanti biedt Daan haar excuses aan.

  Donderdag 14 januari

  JoJo kan niet meer tegen het gelieg en is eerlijk tegen Sami. Saskia besluit de telefoon van Demi door te lichten om te ontdekken wie haar zwanger heeft gemaakt. Nina en Amelie nemen het op tegen Billy en Richard.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer dat het leeftijd verschil te groot is tussen Marwan en Demi hun zouden denk ik wel een leuk koppel zijn. Misschien over paar jaartjes als Demi 18 is

  2. Ik vindt het wel weer heel wat dat er weer zo,n gek als Judid mee doet. Wat gebeurd er met Anton? die engerd van een Richard mag er ook wel uit. En ik vindt het zielig voor Demi

  3. Het begint op de Bold & Beautiful te lijken. Je kan weken niet kijken zonder iets te missen. Wat voegen Jojo en Ilyas toe? Wat hebben we aan die Mocro’s erbij? En familie Verduyn mag er van mij ook wel uit. Jammer wel dat Linda het allemaal weer overleeft, wat kan die slecht acteren zeg! En wat een rol van niks! Het zegt wel veel als je Johnny Kraaikamp jr. nodig hebt om de boel nog een beetje te redden.

   • Idd. Linda superslecht en totaal ongeloofwaardig. Shanti begint steeds meer op haar moeder te lijken. Laura wordt een vervelende vrouw. Ludo moet de serie redden want het is allemaal te voorspelbaar en laag niveau zonder hem in Meerdijk.

   • Maar je vind het toch zo goed dat je blijkbaar flink zit te kijken iedere dag want anders zou je op het knopje van je afstandsbediening drukken en naar een andere zender zappen , dus stop met kijken dat helpt je psyche toch joh , straks raak je in een depressie omdat iemand je dwingt om naar al deze slechte dingen te kijken .

  4. Billy zal wel Richard opdracht geven om Daan weer aan de drank te krijgen, zodat hij het nog erger maakt met Louise, zodat Shanti wettelijk het gezag krijgt over Louise.
   Billy ziet dat Shanti aan Louise gehecht is en zelf kinderen krijgen lukt ook niet op moment..

  5. Ik denk dat Ludo pas gevonden gaat worden of dat iemand in Meerdijk er achter gaat komen dat ie nog leeft, op het moment dat Nina of de hele familie Sanders in het diepste dal zit. Alle hoop lijkt vervlogen….en dan komt er toch een sprankje hoop. Ludo slaat dan keihard terug en rekent genadeloos af met Billy en Richard. Misschien zien Janine en Ludo elkaar pas weer met de cliffhanger van dit seizoen?

   • Wilt Ludo keihard kunnen toeslaan zal hij eerst gevonden moeten worden of op een andere manier van dat booreiland zien af te komen. Ook zal hij moeten herstellen en op krachten moeten komen.

    Dat Janine en Ludo elkaar pas weer zullen zien met cliffhanger, (eind juni/begin juli 2021) dat mag ik toch niet hopen, dat ze deze verhaallijn zolang gaan rekken.

  6. Ook de verhaallijn Richard, Billy heeft lang genoeg geduurt, zit geen progressie meer in, als ze nu Daan terug aan de drank willen hebben. Heeft niks met hun wraak te maken. Met het vertrek van lucas mogen ze ook wel haast maken als ze hem er op een leuke manier eruit willen schrijven.