Archief

  Spoilers 11 t/m 14 mei

  11

  Maandag 11 mei
  Jojo is vastbesloten Ilyas te versieren, maar had geen rekening gehouden met een ander meisje in zijn leven. Linda ontkent tegenover Anton dat ze jaloers is op Saskia. Het knalt tussen Bing en Nina tijdens mediation, waarna Nina de genadeklap uitdeelt.

  Dinsdag 12 mei
  Nina en Bing krijgen de schrik van hun leven. Janine hervindt haar kracht als ze definitief afscheid neemt van Eva. Amir probeert Amelie te verleiden terwijl ze aan het werk is. Valentijn bespeelt Amelie om aan Richards eis te voldoen, maar onderschat hij haar niet?

  Woensdag 13 mei
  Nina en Bing moeten samenwerken omwille van de kinderen. Valentijn probeert Richard uit te schakelen. Amelie verraadt Valentijns geheime agenda, waarop Ludo actie onderneemt. Kan Tiffy haar angst om weer in het Paleis te wonen overwinnen?

  Donderdag 14 mei
  Ilyas en Julian proberen een winkeldief te pakken. Bing en Nina versterken elkaar in het belang van hun kinderen. Daan trekt hun toenadering niet. Amir geeft Bing en Nina de schuld van hun onzorgvuldigheid.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat een tenenkrommende mediator was dat vanavond. Je kan gewoon op camera zien dat hij Bing zn tekst af zit te wachten.
   En ik meende dat we van de puberscenes af zouden gaan. Met Ilyas en Jojo gaan we er weer naartoe!

  2. Ik denk dat Richard de kinderen ontvoerd.al zou t leuker zijn als het toch inene Martine hafkamp is

   • @Frips, Richard zit niet achter die “ontvoering.
    Ik ga geen spoiler plaatsen, maar laat je verrassen.
    Komende week zie je meer (vanaf 11.05.2020)

  3. Jaaa helemaal mee eens, dit is de Linda die we willen zien! Jaloers, bazig en egocentrisch. Veel leuker dan de aardige Linda van de afgelopen jaren idd.

   • eerlijk gezegd gedraagt linda zich eindelijk weer eens als linda, ze was veel te ”aardig” de laatste paar jaren

   • Ik heb altijd een beetje plaatsvervangende schaamte bij haar.. het is ook bijna niet voor te stellen dat iemand zich in het echte leven zo kinderachtig zou kunnen gedragen en voor schut zou zetten ?

    • Dat is juist wat Linda zo leuk maakt! Wat dat betreft ben ik heel blij dat Sam en Rover weg zijn, kunnen ze meer focussen op de ‘oude’ Linda en juist niet op haar moederrol.