Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 11 t/m 14 oktober

  13

  Maandag 11 oktober

  Saskia probeert Roman op afstand te houden. Daan probeert Groen te overtuigen om het onderzoek voort te zetten. Richard wil weten waar Ludo mee bezig is.

  Dinsdag 12 oktober

  Rik vindt dat Shanti een DNA-test met haar vader moet doen. Linda is stomverbaasd als Anton iedere vorm van intimiteit afwijst. Marwan voelt zich ontzettend eenzaam. Lukt het hem om hiermee om te gaan?

  Woensdag 13 oktober

  Janine vertelt Richard de harde waarheid. Merel uit haar zorgen over Marwan, maar vertelt niet alles wat er is gebeurd. Anton heeft een romantische verrassing voor Linda bedacht.

  Donderdag 14 oktober

  Daan schrikt als Ludo hem confronteert. Zal hij zich laten chanteren? Bing heeft er moeite mee dat Lydia nu bij hem in huis voor de kinderen zorgt. Henk wil een Bingo organiseren in De Koning.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Linda en Anton groeien uit elkaar denk ik want Linda verwacht teveel van hem terwijl ze weet dat hij een probleem heeft en daar gaat hij zich op ten duur aan irriteren en dan barst de bom

   • Zou leuk zijn! Wordt tijd dat Linda en Anton eens een belangrijke, grote verhaallijn krijgen. Nu zijn het meer van die kabbelende zijlijntjes; de overgang, kledinglijn opstarten, erectieproblemen. Om nog maar niet te spreken van die verhaallijn met Judith, dat was het dieptepunt!

  2. Merel is de volgende die zwanger is van Marwan… Hij ontloopt zijn verantwoordelijkheid. En Saskia en die dokter worden betrapt door Julian, einde huwelijk.

   • Zeker, maar dat saaie is al een tijdje… keek altijd vooruit op Videoland maar merk dat ik dat al weken niets eens meer doe… pak er 4 of 8 tegelijk sla er regelmatig 1 over.

    Jammer… allemaal drama klaar met die baby, gezeur van Bouwhuis en co en gelukkig Jojo en Ilias eruit…Bing hadden ze ook wel met kids in Indonesië kunnen laten….

    Hoop dat anderen nog wel plezier beleven aan het kijken.
    En ja er zit een knop op mijn tv dat weet ik ;-))

  3. De verhaallijn van Anton en Linda wordt nu wel een langdradig en vervelend verhaal ze weten allebei niet echt wat ze van elkaar willen
   volgens mijn zegt Anton gewoon dat hij Linda prachtig vind maar zegt hij niet de waarheid dat hij op Linda is uitgekeken

   • Waar haal je dat nu weer vandaan?, erectie problemen zijn een heel actueel probleem van de maatschappij en heeft niets met iemand aantrekkelijk te vinden of niet te maken.
    Natuurlijk wordt het wel een beetje boel overdreven met de overdosis Viagra of wat hij ook slikt maar tja het is Meerdijk daar is niets normaal he.