Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 11 t/m 15 juni 2018

  15

  MA 11/6
  Zoë flirt en daar wordt positief op gereageerd. Nu hoeft ze alleen Rik nog met een smoes weg te werken. Nina schrikt als Loes plotseling blijkt te zijn teruggekeerd uit Hong Kong. Sjoerd doet er alles aan om zijn huwelijksplannen te redden.

  DI 12/6
  Mark moet bewijzen dat hij geen oplichter is. Loes gaat gewetenloos aan de gang met het saboteren van het geluk van Bing en Nina. De roekeloze Zoë komt terecht in een gevaarlijke situatie. Voor haar zus doet Marieke een poging om zich te verzoenen met Ludo.

  WO 13/6
  Sjoerd krijgt een vervroegde huwelijksverrassing. De emoties lopen hoog op als Bing druk uitoefent op Mark om zijn lijn te volgen. Amir is geschokt als hij een ex van Sjors ontmoet. Janine komt op voor haar familie en gaat daarmee tegen Ludo in.

  DO 14/6
  Amir shockeert Anton en Linda. Q heeft genoeg gespaard om een grote aankoop te doen. Lana’s plezier met Q wordt grof onderbroken. Laura ontfermt zich over Sjors als zij het moeilijk heeft. Door Loes nerveus te maken en te forceren, hoopt Aysen dat Loes fouten gaat maken.

  VR 15/6
  Loes zit in het nauw en dat resulteert in een dwaalspoor, een brief en een levensbedreigend plan. Aysen openbaart een geheim van Lana aan Q. Dit zet hem aan om zelfstandig te opereren. Sjors komt in conflict met Lucas vanwege een joint.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zoë die met Leon gaat aanpappen? Wel gaaf Leon weer te zien…mag van mij een vast personage worden. Heerlijk om naar te kijken ??

  2. Huh Beau Schneider terug? Goed nieuws!!

   Ik denk dat Loes een aanslag gaat plegen op het huwelijk van Sjoerd en Aysen.
   Sjoerd is degene die hierbij om het leven gaat komen vrees ik. Misschien komt Beau om die reden weer voor vast terug en komt Tiffy naar Meerdijk. Om de lege plekken van Anton zijn kinderen op te vullen.

   • Ik hoop toch echt van niet, dan is van de voormalige familie bouwhuis 3 van de 4 gezinsleden al dood. Dat zou wel heel cru zijn, daarom hoop ik dat als anton/sjoerd ooit besluit gtst te verlaten, dat ze die persoon wel laten blijven leven

   • @Yoshi alweer een aanslag op een huwelijk? Wordt een beetje ongeloofwaardig allemaal. Ik denk dus van niet.
    Dat Loes voor of met/tijdens de cliffhanger iets van plan is, zou best kunnen, want Loes raakt hoe langer hoe meer in het nauw.

    Bovendien hebben net (dit seizoen) al een huwelijk gehad met zo’n dramatische afloop.

    Wat @Febe ook al schrijft, dat Anton na Barbara en Edwin, NOG een zoon verliest, lijkt mij ook wat veel van het goede.

    • Klopt, @nicky, heb ik ook in een artikel gelezen. Hij gaat GTST combineren met andere projecten (o.a. theater).