Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 12 t/m 16 november 2018

  14

  Maandag 12 november
  Noud verliest alle hoop. Q en JoJo grijpen ongevraagd in wanneer Flo zijn vlog niet geloofwaardig meer vindt. Zoë neemt een moeilijke beslissing over Daan. Laura is bereid een probleem op te lossen door haar portemonnee te trekken.

  Dinsdag 13 november
  Laura probeert haar zorgen om zichzelf en om Noud weg te drukken, maar ze wordt er keihard mee geconfronteerd. Billy heeft haar huiswerk gedaan en lokt Ludo uit. Rover en JoJo kijken totaal verschillend tegen hun situatie aan.

  Woensdag 14 november
  Janine heeft Linda’s hulp nodig om Marieke niet te laten ontsporen. Ludo wordt door Billy in het nauw gedreven. Aysen duikt in het verleden van Ludo en doet een ontdekking. Flo wil een date met Joeri, maar treft iemand anders.

  Donderdag 15 november
  Daan wil zich met Aysens undercoveroperatie bemoeien, maar zij weigert al zijn inbreng. De onhoudbare situatie van Zoë kan volgens haar alleen opgelost worden door te polderen. Wanneer Noud lief is voor zijn oma, brengt dat bij Laura het inzicht dat ze over haar eigen ongeluk heen moet stappen.

  Vrijdag 16 november
  Amir moet kiezen tussen twee vrouwen. Nina belandt in het ziekenhuis. Marieke heeft een prettig idee voor Mark, maar daarvoor moeten wel Ludo en Janine het pand verlaten. Kimberly is eerst blij met Rover, maar daarna niet meer.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Inge moet terug komen als Sjors kan Bing weer met haar gaan Sjors gespeeld door Inge en Bing zijn een goeie match samen. Nina gaat dan met Amir!