Archief

  Spoilers 12 t/m 15 september

  16

  Maandag 12 september

  Bing doet zijn best om Nina te vergeven. Julian voelt zich niet gehoord door zijn familie. Demi probeert de situatie tussen Merel en Lynn op te lossen. Daan zint op een plan als Stefano een nieuwe officemanager heeft aangenomen.

  Dinsdag 13 september

  Henk doet er alles aan om er voor Laura te zijn, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Bing maakt zich zorgen over Nola’s eerste schooldag en krijgt advies van Julian. Linda voelt zich niet serieus genomen door Luuk.

  Woensdag 14 september

  Lynn voelt zich steeds ongemakkelijker in het Landhuis. Merel krijgt de uitslag van de politieacademie. Julian krijgt de strafeis van het Openbaar Ministerie te horen.

  Donderdag 15 september

  Hoe reageert Stefano op Daans idee? Lynn heeft nieuws voor Ludo en Janine. Shanti weet Rik te overtuigen om ook weer aan het werk te gaan.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. ik hoop dat er een verhaallijn komt over louise de dochter van daan dat zij er achter komt dat zij weg is gehaald door RIK en SHANTI

  2. ik vind de verhaallijn wat er nu komt wel spannend en hoop dat het weer alles goed komt en dat ik hoop heb dat louise de dochter van daan later een liefde krijgt en nog veel mee gaat maken

  3. ik ben groot fan van juliie en het leek me leuk om ook een rol te krijgen ik wil de puber kind zijn van Daan dat ik louise mag heten

  4. Zou het ergens leuk vinden als Nola in de loop der tijd erachter komt dat Mike haar echte vader is en niet Bing. Dat ze vragen gaat stellen en er zelf op onderzoek uitgaat.

   Past ergens wel prima in het nieuwe GTST.

   • Zou Nola inmiddels niet weten dat Bing niet haar biologische vader is. Of ze weet wie haar biologische vader is en deze overleden is dat weet ik niet.
    Nola was al geboren toen Bing en Nina samen kwamen.

    Nola is hoogblond met een lichte huidskleur, haar broertjes zijn beiden gekleurd / donker van kleur, net zoals Bing.
    Dat ziet Nola toch ook, ook toen ze jonger was.
    Kinderen stellen daar al vroeg vragen over, niet pas als ze tiener zijn.