Archief

  Spoilers 12 t/m 16 juni

  15

  MA 12/6
  Nina snapt er niets van als Bing vrede sluit met Jos. Sjoerd verrast Rikki met een romantisch avondje naar de sauna. Ludo bluft bij Bill dat hij hem kan helpen. Dat gaat hem echter wel iets kosten. Rik bedenkt een plan om Jos af te luisteren, maar dan moet Aysen wel willen meewerken.

  DI 13/6
  Noud wordt achterdochtig als Becky hem weer om geld vraagt. Maxime heeft slecht nieuws voor Noud, Lucas, Aysen, Kimberly en Felix. Ludo laat zich niet in het nauw drijven en legt een eisenpakket neer bij de wethouder. Janines vermogen om te multitasken blijkt waardevol te zijn.

  WO 14/6
  Het is erop of eronder voor Sam. Ze is zeer gespannen over de uitslag van haar eindexamen. Kimberly heeft iets heel leuks voor haar vriendje bedacht, maar ze wordt teleurgesteld als hij andere plannen heeft. Linda komt in een gênante situatie terecht als ze zich door vooroordelen laat leiden.

  DO 15/6
  Maxime wordt door haar financieel adviseur ingelicht. Het is tijd voor een moeilijke keuze. Rikki ervaart dat samen voor een kind zorgen een stuk makkelijker is dan alleen. Bill gaat in de fout als hij een eetafspraak romantisch inkleedt.

  VR 16/6
  Rik en Aysen proberen in het geheim af te spreken. Niemand ziet het zitten als Jos weer interesse heeft in een Meerdijkse horecazaak. Na een totale mislukking moeten Maxime en Bill improviseren en hebben ze toch nog een heel leuke avond samen. Ludo moet alles op alles zetten om de wethouder voor zich te winnen.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat hebben ze tegenwoordig rare cliffhangers zeg….. vroeger was het nog enigzins spannend en nodigde uit om de volgende dag te kijken. Nu stopt het beeld midden in een gesprek…. dacht de eerste keer dat mijn tv er mee ophield…..sowieso is er weinig spanning op dit moment. Jammer dat Martine er nu al uit is!

  2. Thijs had z’n huis verkocht en ging na ziekenhuis opname bij Rik wonen totdat hij wegvluchte met Teddy. Dat huis is dus voorgoed uit de set.

  3. als ik het zo lees is het einde van toko inzicht vraag me ook af wat er met het huis van thijs is gebeurd zal ludo en janine er in komen te zitten

   • Idd, @Nicky ik denk Maxime Toko gaat (moet) verkopen.

    Ook ik vraag mij af wat er met dat huis van Thijs is gebeurd. Is dat nog in het bezit van Thijs? Ik kan mij iets herinneren dat Thijs het huis destijds wilde verkopen of verhuren en bezig was met makelaars, toen hij schulden en dus geldgebrek had, dit doordat hij z’n baan of cliënten als advocaat had verloren.

    Dat Ludo en Janine in het huis van Thijs gaan wonen lijkt mij niet. Dan hadden ze dat wel gelijk gedaan en niet in dat kleine flatje waar Linda voorheen woonde gaan wonen. Bovendien zal Ludo ook geen geld voor dat huis van Thijs hebben, lijkt mij aanmerkelijk duurder aan eventuele huur dan dat flatje waar ze nu wonen.

  4. Dominique op

   zou echt leuk zijn als sjoerd en rikki gaan samen wonen. die twee horen gewoon echt bij elkaar.
   ik blijf bill een naar mannetje vinden, en hoe hij tegen rover doet… bill heeft niet zijn zoon op de vingers getikt omdat hij een snoepje heeft gestolen. rover is seksueel misbruikt en bill heeft hem gewoon laten vallen toen rover om steun vroeg. vind het echt heel jammer dat alle personages, op rover na, hier zo luchtig over doen nu bill in meerdijk is.

   • @Dominique, niet iedereen is op de hoogte van het feit dat Rover is misbruikt als 8 jarige jongen door de / een dominee en dat Bill, Rover destijds heeft laten vallen als een baksteen.

    • Dominique op

     klopt, maar linda wel, en sam volgens mij ook? en dat zijn wel de twee belangrijkste personages in rover’s leven, en zij doen net alsof bill een goeie peer is. linda is notabene in eerste instantie weer naar hem terug gegaan. en dat vind ik slecht geschreven van gtst. qua dit soort verhaallijnen zijn ze gewoon niet sterk (kijk naar sjors en nick; ze werd door hem verkracht, was getraumatiseerd, en een paar jaar later gaat ze doodleuk een relatie met hem aan.)

     • Natuurlijk heb je gelijk als het, het werkelijke leven betrof, maar het is nou een maal een soap, dus is veel fictief (iets dat niet correspondeert met de werkelijkheid)

      Ik snap ook wel dat je je inleeft maar in een soap kan alles, hoe krom de situatie soms ook is.

  5. haha die bill wat een karakter is dat zeg. zeker een eetafspraak met maxime die hij te romantisch inkleedt

   • Typisch zo’n Bill actie weer. Net zoals destijds met Linda. Daar kwam hij ook van een kouwe kermis thuis. Werkte averechts bij Linda.

    Bill denkt dat hij alles met geld kan kopen.