Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 13 t/m 16 april 2020

  2

  Maandag 13 april
  Linda en Amir komen in de dokterspraktijk tegenover elkaar te staan. Janine voelt zich geen vrouw meer en beseft dat ze Ludo van zich af heeft geduwd. Geeft Henk toe aan Ludo’s chantage als het geheim van zijn familie op het spel staat?

  Dinsdag 14 april
  Bing wordt woest als Daan tijd doorbrengt met zíjn kinderen. De Verduyns bekvechten over het schilderij, als Merel een rigoureus besluit neemt. Wat doet Valentijn als een concurrent van Ludo hem een baan aanbiedt?

  Woensdag 15 april
  Lucas wordt gillend gek van Anton. Shanti en Rik kunnen zich niet meer beheersen. Bing wil Daan buitenspel zetten door middel van een ouderschapsplan. Gaat Nina hiermee akkoord?

  Donderdag 16 april
  Bing probeert Daan op sneaky wijze in de val te lokken. Amir wordt overrompeld door een uitspatting van JoJo. Henk wil permanent bij zijn familie in huis wonen, maar stuit op Saskia’s weerstand. 

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GTST detective op

   Ik weet dat dit seizoen kort wordt, maar ik hoop wel een beetje op een goede cliffhanger. Ik keek pas vanaf seizoen 21, toen mocht ik pas kijken van mijn moeder. Seizoen 21, 22, 23 en 24 spannende cliffhangers. Ja, seizoen 25 was meer een grappige cliffhanger maar op een een of andere manier spannend wat je wilde weten hoe ze allemaal in de situatie te recht zijn gekomen. Toen had je seizoen 26 en 27 die waren ook nog spannend. Maar daarna is het een beetje magertjes geworden. De spannendste twee vond ik toen Wiet schoot op de bruiloft van Noud en Nina. En de parachute sprong