Archief

  Spoilers 13 t/m 16 februari

  20

  Maandag 13 februari

  Stefano en Nina komen lijnrecht tegenover elkaar te staan als Stefano wil doorpakken en Nina juist pas op de plaats wil maken. Tot zijn frustratie lukt het Ludo niet om informatie los te krijgen over de ontvoering van Stefano.

  Dinsdag 14 februari

  Nola vindt het stom dat Bing niets groots doet voor zijn 40e verjaardag en haalt Rik over om haar te helpen een surpriseparty voor hem te organiseren. Ondertussen woedt er een ramp op het industrieterrein, met alle gevolgen van dien.

  Woensdag 15 februari

  Linda laat zich door Luuk overtuigen dat ze bij elkaar horen, totdat ze plots onderbroken worden. Nina wil de surpriseparty voor Bing tegenhouden, maar bindt in als ze Nola’s plannen hoort.

  Donderdag 16 februari

  Nola schrikt als Bing zich niet laat overhalen. Hierdoor voelt Rik zich gedwongen Bing de waarheid te vertellen, want er is heel wat opgetuigd voor hem. Het is de vraag of Bing op zijn eigen feestje zal verschijnen.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ben de verhaallijn Ludo Stefano Nina zo langzamerhand heel erg zat. Zo totaal onlogisch en ongeloofwaardig. Het duurt ook veel te lang, er is gewoon niks aan. En haal Stefano uit de serie aub.

  2. Hoop wel dat Ludo en Janine hun mond houden wat ze ontdekt hebben bij hotel.
   En dat ze nu maar gauw Stefano en ook zeker prinses Nina ontmaskeren .
   En kapot maken die twee .

  3. Ik denk dat we vaker mogen beseffen dat de castleden hun hele ziel en zaligheid in hun rol stoppen en dat ze hard hun best doen om een verhaal zo geloofwaardig mogelijk neer te zetten. Sommige nieuwe castleden moeten nog groeien in hun spel en het komt soms voor dat een rol niet zo goed past bij een ervaren acteur (m/v/x). Laten we iedereen de kans geven die ze verdienen en wat positiever zijn, in plaats van alleen maar negatief zijn. Verhaallijnen worden ver van tevoren bedacht en opgenomen en kunnen niet zomaar ophouden. En het is erg knap om elke keer iets nieuws te verzinnen. Het is een soap, geen real life soap, dus het mag af en toe ook iets minder geloofwaardig. Het is dan juist interessant om te zien hoe verhoudingen verschuiven tussen vrienden en familieleden en hoe iedereen daar dan weer op reageert.

   • Ik heb ook wel medelijden met de acteurs die verzeild raken in onzinnige plotwendingen en out of character handelingen moeten spelen. Maar kritiek is niet slecht, we nemen nog de moeite om te reageren in de hoop op verbetering. En de makers van GTST mogen de kijkers die nog zijn overgebleven ook wel koesteren hoor. Sommige van ons kijken al toen sommige acteurs nog geboren moesten worden🤣

   • @Suus: Natuurlijk mag een soap zo nu en dan ongeloofwaardigheid zijn, dat is ook onderdeel van het genre. Maar dan moet het plot wel passen bij een personage. De schrijvers hebben echt de plank misgeslagen door Nina wraak te laten nemen op haar vader. Dat past niet bij het karakter Nina Sanders. Stefano en Nick die hun vader willen wreken klinkt logischer.

    Het is echt niet zo dat deze verhaallijn niet bij GTST past. Het past alleen niet bij het personage Nina. Dat is volgens mij het hele probleem op dit moment.

    • Je hebt gelijk dat het niet bij het personage past. Ik denk dat de schrijvers wilden laten zien dat Nina toch wat trekjes van haar vader heeft en dan in combinatie met haar overbezorgde moederrol. Op welke manier krijg je Nina recht tegenover haar vader? Nou op deze manier dus. En het verwende prinsesje delft vanzelf het onderspit.
     Ik ben ook benieuwd naar de nasleep van deze verhaallijn: zal iedereen Nina vergeven?

  4. Linda-niet-die-uit-gtst ;-) op

   Haha….het is maar soap….en tóch hoop ik zó dat ze Ludo ouderwets wrrrrraak laten nemen…grrrr…op Stefano en helaas ook Nina… Ik heb er wel vertrouwen in, laat het over aan Meerdijk. 😉 Verder gniffel ik me slap om Linda (!) en Luuk, Henk en Marwan, vind ik de Verduyntjes hartverwarmend met elkaar, de verhaallijn Rik/Shanti sterk, de band tussen Ludo en Nola erg leuk! Voor mij nog steeds 20 min ontspanning, hoofd uit…heerlijk!

   • Eens!!
    Ik wil dat Nina en Stefano helemaal berooid achterblijven, uiteindelijk is het Ludo geweest die haar flutbedrijfje heeft gered van zijn centen en dan dit ????.
    Nee, eigenlijk denk ik dat Nina die nu zo tegen therapie is, zelf een paar maanden opgesloten moet worden in een psychiatrische inrichting want ze is knettergek geworden en anders een jaartje gevangenis is ook okay.
    Maar wedden dat Ludo onder druk van Janine de prinses vergeeft en we een heel seizoen naar een onzinnig plot hebben toegewerkt, zo ontzetten jammer en ver gezocht allemaal.

  5. Wordt steeds spannender en leuker! Hoopte al dat Ludo iets door begon te krijgen zo benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld Weet dat ik vrijwel de enige ben maar vind deze verhaallijn echt top

   • Ik ben ook benieuwd hoe het verder gaat. Ook vooral benieuwd hoe Janine gaat reageren als zij erachter komt dat Nina hier achter zit.

   • Vindt het ook top, eindelijk wat haat en nijd zoals hoort in een soap
    De meeste kijkers denken dat ze naar een deel good Movie kijken 😂😂

  6. Niet leuk meer om naar te kijken. Te langdradig. Als je twee weken niet kijkt mis je niks. Lijkt The Bold wel die heeft ook zo’n ongeloofwaardige verhaallijn nu