Archief

  Spoilers 10 t/m 13 januari

  36

  Maandag 10 januari

  Mare probeert Bing wederom in de verleiding te brengen en hij blijkt niet geheel ongevoelig voor haar avances. Abby vindt dat Steef online zijn excuses moet aanbieden. Demi is woedend op Merel. Kunnen Saskia en Julian bemiddelen tussen de zusjes?

  Dinsdag 11 januari

  Julian heeft een moeilijke eis voor Saskia. Janine is argwanend en wil weten waar Ludo en Daan mee bezig zijn. Billy heeft moeite om de charmes van Richard te weerstaan. Volgt ze haar hart?

  Woensdag 12 januari

  Roman probeert van alles om Saskia te verleiden weer in de praktijk te komen werken. Als Henk de keuzes van zijn dochter wil verdedigen, schiet dat bij Laura in het verkeerde keelgat. Janine gaat op onderzoek uit.

  Donderdag 13 januari

  Richard vertrekt nietsvermoedend naar Italië om de zakendeal met Antonio Ruzza af te ronden. Shanti kan niet omgaan met het idee dat ze haar vader ieder moment kan verliezen. De spanning tussen Mare en Bing groeit met de dag.

  Delen

  36 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Demi mag er wat mij betreft ook uit, met dat chagrijnig gezicht en saaie uitstraling altijd… Verhaallijn over haar en haar kind is klaar. Merel en Marwan zijn toppers! Beste en meest geloofwaardige acteurs uit GTST op dit moment. Evenals Julian en Saskia, Henk en dat zoontje. Jammer van Daan ook trouwens… Had zoveel potentie, maar in zijn huidige rol komt hij totaal niet tot zijn recht. Ik mis zijn charme en charisma. Hij had de rol die Bing nu speelt moeten krijgen als verleider. Wat doet Janine daar nog in GTST, voegt niets toe net als Laura. En wat is Bing ineens een zacht ei geworden. Anton hadden ze nooit uit de serie moeten schrijven…Roman komt ook niet echt uit de verf…jammer. Toch kijk ik elke dag, hahaha, zal ergens toch over nagedacht zijn.

  2. Ik vind hun chemie ook erg goed. En hele meeslepende verhaallijn, alles wat er nu speelt bij de Verduyns. Veel te verwerken ook inderdaad (ik kijk trouwens een week vooruit op VL). Maar dan gebeurt er tenminste eindelijk eens weer echt wat in GTST haha. Ik vraag me nog wel af wat er zou gaan gebeuren met Demi. In de promo roept Merel Demi’s naam door het bos heen. Zou Demi weglopen, of zou ze niet meer willen leven…? Vind GTST op dit moment wel een stuk spannender worden dan afgelopen tijd, toen het allemaal nogal traag verliep. Ben benieuwd hoe het deze maand gaat aflopen!

  3. Ik ben de laatste die zeurt over acteerkunsten en etc maar moet even peilen of ik de enige ben die vind dat merel en Marwan totaal geen oprechte chemie hebben? Ik vind het zo fake.

   • dhfduhdfjjdfkhdk op

    apart ik vind juist de chemie tussen goed super goed zelfs maar ja niet idereen kan de zelfde meningen hebben

   • Ik vind het een super koppel die beiden goed acteren , absolute goede chemie en bovendien ook beiden mooi om naar te kijken (Merel wordt met de week mooier lijkt het) .
    Demi daarintegen mag van mij heel ver weg verhuizen, nare rol, (persoonlijk vind ik) geen fijne actrice om naar te kijken en te luisteren .
    Maar ja misschien ontwikkeld het nog allemaal goed , ik vind alleen dat het gezin iets te veel te verduren heeft in 1 maand. Julian-Sas-Roman / Demi/Merel/Marwan/ Steef met dat meisje dat fout loopt.
    Jammer dat zich alles weer op 1 gezin concentreert , te veel is te veel.

   • Nou dat is nergens meer voor nodig gewoon gtst helemaal van de buis tijd voor iets anders verhaallijnen zijn weer langdradig, gaat nergens meer over.. Laat Bing maar vreemd gaan kan Nina weer een janken merel gewoon laten goed maken met Demi. Die Marwan op laten Rotten of wordt dit net als de bold and the beautiful.. Net als tussen hope en Steffi met 1 man tussen hun en 2 kinderen

   • Ik denk van niet.

    Zeker nu zoveel gewisseld wordt van (tijdelijke) personages. Zoals de leader nu is, is het gemakkelijk personages uit de leader te halen en nieuwe toe te voegen. Hierdoor hoeft er niet steeds de gehele leader te worden vervangen of te vernieuwen.
    Stuk goedkoper lijkt mij.

  4. Bing zal wel vreemd gaan, janine komt er hopelijk achter waar Ludo mee bezig is en Merel zal eindeijk gaan vertellen dat ze met Marwan is, hoop ik dan. Duurt namelijk allemaal een beetje te lang hahah.

  5. Ik vind Demi maar irritant. Haar relatie met Marwan was niet eens echt, ze loog tegen hem en hij is tien jaar ouder dan zij is en ze is nog minderjarig.

   Ik vind sowieso de pubers van gtst vervelend en niet boeiend. Ik zei het al eerder, dat de laatste goede pubers Rikki, Sjoerd, Edwin en Wiet waren. Hun verhaallijnen waren boeiend en je kon je er veel beter in terug vinden.

   Als GTST dan pubers gaat gasten doe dan misschien iets oudere acteurs die nog voor puber kunnen spelen.

   Wiens tienerzwangerschap verhaallijn vonden jullie interessanter die van Rikki of die van Demi. Mijn stem gaat naar die van Rikki.

  6. De verhaallijnen duren allemaal veel te lang of zijn zo saai en voorspelbaar als wat. Ik heb al twee weken niet meer gekeken en mis het totaal niet. Voor mij is het na 20 jaar kijken klaar met GTST, goed gedaan schrijvers!

   • Ben het wel met je eens, maar toch kijk ik elke dag en blijf ook kijken.

    Ik weet niet hoe jij/jullie er over denken, maar ik vind Demi momenteel erg irritant, terwijl ik haar in het begin de leukste vond in het gezin Verduyn.

    Marwan date ja, (natuurlijk pijnlijk dat het Merel is), maar wat Demi doet, sorry maar ik vind dat echt niet normaal.
    Marwan mag toch wel daten, zonder verantwoording te moeten afleggen bij Demi.

    • Juist en laten we niet vergeten dat ze Marwan onder valse voorwendselen het bed in heeft gespeeld.
     Mevrouwtje heeft niets te eisen , ik vind het zo een vreselijke rol en ik vind de chemie Merel/Marwan geweldig .
     En Demi? , mag van mij er uit en de ongeloofwaardige huisarts Roman ook…………. waar slaat die verhaallijn op vraag ik me steeds af.

      • Jemig, het is net januari, heb jij het al over de cliffhanger.

       Over cliffhanger gesproken, doe ik toch maar even mee, alhoewel ik het nog aan de vroege kant vind om daarover nu al te speculeren, ik denk eerder aan de verhaallijn met Ludo, Janine, Richard en Billy die tot een climax komt.

      • nee ik denk ook Roman 1 van de cliffhangers, hij gaat Saskia stalken en iets aandoen enz enz en Julian red haar of zoiets .
       En Hopelijk zien we die Roman dan nooit meer terug (de huisartsenpraktijk is toch een overbodige locatie geworden zonder Anton en Linda)

      • Dat kan natuurlijk ook.

       Maar ik vind het nog zolang tot de cliffhanger. Eind juni begin juli, is nog een half jaar.
       Gaan ze verhaallijnen echt zo lang laten voortduren / trekken.