Archief

  Spoilers 13 t/m 17 januari 2020

  33

  GTSTCourant wenst iedereen een fantastisch 2020! We beginnen het jaar met nieuwe spoilers. In de derde week van januari reageert Janine emotioneel als Ludo haar wil helpen, doet Amir een loopbaantest en is verbijsterd over de uitslag en denkt Daan dat hij Nina eindelijk zo ver heeft dat ze Bing wil laten arresteren.

  Maandag 13 januari
  Rik is woedend als hij merkt dat Bing de sloten heeft vervangen. Daan weet Riks woede nog meer aan te wakkeren. Janine reageert emotioneel als Ludo haar wil helpen. Nina raakt gefrustreerd als ze denkt dat JoJo meer weet over de verblijfplaats van Bing en de kinderen.

  Dinsdag 14 januari
  Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn situatie.

  Woensdag 15 januari
  Valentijn wil dat de wijfelende Lana eerlijk is over hun verkering. Amir doet een loopbaantest en is verbijsterd over de uitslag. Rik komt tot de conclusie dat hij heel erg moet wennen aan zijn nieuwe woonruimte.

  Donderdag 16 januari
  Julian en Saskia hebben een verrassing voor hun vrienden. Rik en Shanti raken opgesloten en moeten lang wachten op hun bevrijding. Nina reageert wantrouwend als Puck haar hulp biedt. Janine is ontevreden over haar speech.

  Vrijdag 17 januari
  Saskia zit met de handen in het haar als Merel haar hele voetbalteam meeneemt om te komen eten. Daan denkt dat hij Nina eindelijk zo ver heeft dat ze Bing wil laten arresteren. Janine is boos op Ludo als hij wil helpen.

  Delen

  33 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind dat Ludo Janine niet zo moet betuttelen. Het is een sterke vrouw en een goeie auteur om boeken te schrijven. Daan blijft maar zijn zin doordrijven om Bing te laten opsporen. Maar Nina wilt haar kinderen terug.

  2. Wanneer vertrekt die achterlijke Valentijn nou uit de serie? En laat hem gelijk ook Lana en die andere gozer mee nemen,,, het is spangas niet ,,, pfff

  3. De wet zeg dat je niet zomaar iemand uit huis mag zetten. En juridisch gezien heeft hij niets te zeggen over de kinderen van Nina
   Ook niet over het huis
   Dus Papa ludo zal Bing wel even duidelijk maken dat hij dit ook gaat verliezen

  4. Is Sjors nog wel eens blij? Of het ligt aan deze actrice, of de schrijvers hebben een ongelooflijk chagrijnig en zuur karakter van haar gemaakt… Zo jammer. Vroeger vond ik Sjors juist een sprankelend personage.

   • Ik vind Sjors echt een zuurpruim.. zeker sinds die Melissa Drost haar speelt. Inge was een stuk beter.. maar het lijkt wel alsof ze ook niet meer voor Sjors kunnen schrijven. Ik vond het overigens zowieso nooit een geloofwaardig karakter.. gelooft in god en zo.. (iets waar je overigens nooit meer iets over hoort) maar heeft het volgens mij met half mannelijk meerdijk gedaan.. en dan al die acties die ze heeft uitgevoerd.. niet echt geloofwaardig.

  5. Bing gaat daan kapot maken en rik gaat dat helemaal niet erg vinden dus dan is de lijn rik en daan ook gelijk teneinde exit daan komt eraan mijn voorspelling

   • Ik denk inderdaad dat Rik ook nog wel een appeltje met Daan te schillen heeft. Bing heeft Rik ontslagen door al die fratsen van Daan met Nina.

    • Misschien kunnen Rik en Daan die appels dan aan Nina geven zodat zij er een appeltaart van kan bakken voor haar moeder.

    • Gelijk heb je .Er zijn van die mensen die zich overal druk over maken. Deden ze dat maar met hun eigen leven dan hadden ze hier niet zoveel te neuzelen. En tieners wonen overal ook in Meerdijk. Als ze commentaar hebbben ga dan een eigen verhaal schrijven kan daar iedereen over liggen klagen. Weet je gelijk hoe het is.
     Ben er af en toe klaar mee .

     • Helemaal met jullie eens @Kimberley en @Chenilla.

      Of er nu gesproken of uitgesproken wordt over / als Djulian of Julian, we weten allemaal over wie we het hebben. Namelijk 1 en de zelfde persoon/personage.

      • @Dee, je hebt een punt.
       Maar, sorry de discussie hier gaat over het uitspreken van iemands naam. (Djulian of Julian).
       Dit n.a.v. van de (1ste) reactie van @layla op 2 januari 2020.

      • Kaasstengel op

       Het viel mij ook op dat het nu als Djulian wordt uitgesproken. Ik vraag me ook af waarom ze ervoor gekozen hebben, misschien omdat het hipper klinkt? Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit en zoals Moud eerder zei het is en blijft hetzelfde persoon.