Archief

  Spoilers 13 t/m 17 februari

  0

  MA 13/2
  Er is een huwelijk gepland en er vindt een ontvoering plaats. Rikki heeft een emotionele avond als ze diep nadenkt over haar huwelijksgeloften. Anton dwingt Sjoerd om naar de bruiloft te gaan. Sjoerd gooit zijn plannen 180 graden om.

  DI 14/2
  Lucas wordt betrapt bij iets wat hij geheim wil houden. Maxime is op haar hoede als ze een uitnodiging krijgt van Ludo. Bing en Bill komen in conflict. Nina wil weten waarom Janine zich met ‘verkeerde’ dingen bezighoudt.

  WO 15/2
  Als Kimberly wakker wordt, ligt ze niet meer in haar eentje in bed. Rover vraagt Bing uit te leggen waarom vrouwen op hem vallen. Als Linda hem negeert, werkt dit averechts op Bill. Hij dringt zich alleen maar op.

  DO 16/2
  Job is de ster in een nieuwe reclame. Anna is jaloers en saboteert de opnames. Sam eist een verklaring van Bill voor zijn opdringerige gedrag. Lucas wil eigenlijk geen date, maar gaat toch akkoord.

  VR 17/2
  Anna voelt zich belazerd en opzij gezet door Job. Job vertelt Noud dat hij daar niets van begrijpt. Net als Ludo en Janine denken dat het leven hen toelacht, staat ze alweer een grote tegenslag te wachten.

  Delen

  Schrijf een reactie!