Archief

  Spoilers 13 t/m 17 maart

  0

  MA 13/3
  Ludo moet Maxime in vertrouwen nemen over wat hij Martine allemaal heeft geflikt. Sjors lokt een ruzie uit tussen Bing en Nina. Jobs vrienden vinden het verkeerd dat hij zijn roem boven hun vriendschap laat gaan.

  DI 14/3
  Rover is jarig. Hij wordt 18 jaar, maar heeft geen behoefte om het te vieren. Bill wil echter een surpriseparty organiseren. Linda is tegen, dan moet ze Anton ook uitnodigen. Rover krijgt een enorm cadeau van Kimberly.

  WO 15/3
  Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt. Rik doet zijn best om Rikki af te leiden van haar verdriet.

  DO 16/3
  Anna ziet een kans om Job terug te pakken. Job sloopt een complete hotelkamer. Rover heeft een date, maar wordt steeds afgeleid. Lucas is bloednerveus over zijn geheim als Felix aanschuift bij een familiediner.

  VR 17/3
  Rikki houdt zich met succes schuil, totdat Laura een ontdekking doet. Kimberly krijgt een rotgevoel als Rover een date voor haar regelt. Job probeert zijn fans te bespelen in de hoop hun aandacht terug te krijgen.

  Delen

  Schrijf een reactie!