Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 14 t/m 17 februari

  4

  Maandag 14 februari

  Durft Saskia zich kwetsbaar op te stellen? Julian laat zich door Laura overhalen om met Saskia in relatietherapie te gaan. Nina denkt Bing te verrassen door een date voor hem te regelen.

  Dinsdag 15 februari

  Shanti krijgt heel wat verwijten naar haar hoofd geslingerd. Marwan wil Merel meenemen naar zijn vrienden op Fuerteventura. Nina en Bing zoeken advies. Zal Billy haar plannen om Richard te bevrijden voortzetten?

  Woensdag 16 februari

  Kan Ludo zijn dubbele agenda verborgen houden? Julian ziet dat Steef een feest heeft gegeven en verwijt hem geen verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Kan Saskia de ruzie tussen beiden sussen?

  Donderdag 17 februari

  Slagen de plannen van Billy en Janine? Shanti heeft niet door wat Billy aan het doen is. Abby is bezorgd om Saskia. Zal Saskia zich openstellen?

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ook einde van richard ofzo? Was de bedoeling dat richard werd bevrijd maar vermoedelijk heeft ludo de agenten met meer geld omgekocht en dus zal richard in gaan en dus einde richard?

   Heel mooi het einde van pieter.Toen shanti begon te zingen en hij nog even langs kwam…wow kippenvel.Toch jammer dat de schrijvers niet in staat zijn om zo een verhaallijn uit te kunnen bouwen.Dat martijn het dan niet had gedaan,had je iemand anders moeten vinden.Uiteindelijk is het enige wat hieruit is gekomen,is dat shanti een zusje erbij heeft.

  2. ik ben benieuwd hoe het verder gaat met Saskia, en kan mee voelen met shanti , ik krijg ook genoeg verwijten naar mijn hoofd, maar iedereen moet maar naar zichzelf kijken