Archief

  Spoilers 14 t/m 17 juni

  16

  Maandag 14 juni

  Rik en Shanti komen nader tot elkaar. Billy probeert haar leed weg te drinken, maar dat heeft gevolgen. Na een ogenschijnlijk openhartig gesprek lijkt de liefde tussen Indra en Richard weer op te laaien.

  Dinsdag 15 juni

  Demi probeert Merels spanning voor de examenuitslag weg te nemen. Nina stelt voor een paar maanden naar het buitenland te gaan. Wanneer Marwan een date verkiest boven de buurtsuper, komt zijn relatie met Ilyas op scherp te staan.

  Woensdag 16 juni

  Janine doet haar best om met Billy in contact te komen, maar hun kille onderonsje eindigt met een stevige scheldpartij. Demi krijgt het te kwaad als ze met opa Henk door het familiealbum van de Verduyntjes bladert.

  Donderdag 17 juni

  Demi kan niet langer ontkennen dat ze haar baby Tom mist. Ze weet haar gedachten wat af te leiden met een surpriseparty voor haar zus. Ludo kan niet geloven dat Janines wraakactie voortkwam uit liefde voor hem.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Voor wie al gekeken heeft, leuke montage fout in de scene met Marwan en Ilyas. Van zo ineens een rode trui met zwarte jas, naar groen vest in dezelfde scene

    • Nou @Donny jij wint nog een keer de vriendelijkheidsprijs. 😡

     Heb je überhaupt vrienden, hier maak je ze in ieder geval niet.

     • Moud, ik denk dat hij mij moet hebben of zo en de Rene met een hoofdletter ben ik helemaal niet en hij ziet dus niet dat dat een ander is want ik vrees dat nadenken niet zijn sterkste kant is haha.

      • Dat hij het op jou gemunt heeft, die indruk krijg ik zo langzamerhand ook.

       Maar ach trek het je niet aan, zegt méér over hem dan over jou.

      • Ik trek het me niet aan hoor, als deze achter het schermpje held niets anders te doen heeft ben ik blij dat ik zijn blijkbaar lege leventje toch nog een beetje zin geef .

    • oh nee wat moet ik dan 4x in de week om 8 uur hahaha.
     Ik vind de vrijdag zonder GTST al zo erg eigenlijk.

     • Gewoon aan het werk gaan en niet zeiken dat je niks te doen hebt.. jij moet wel een pubertje zijn die niks wil en niks kan, geef niks,, er zijn meerder mensen met deze problemen..

      • Donny ???? Ik werk meer dan genoeg hoor en ben al helemaal geen pubertje meer haha , mijn kleinkinderen puberen nu wel eigenlijk.
       Maar “geef” in jouw bericht is trouwens met een “t” erachter , dus ik zou als ik jou was maar zelf gaan werken en wel aan je Nederlandse taal voordat je rare dingen schrijft op een openbaar bericht, het staat namelijk een beetje eh puberaal .