Archief

  Spoilers 14 t/m 17 maart

  23

  Maandag 14 maart

  Saskia krijgt een baan aangeboden in De Koning. Ludo en Janine moeten zelf de troep van de verbouwing opruimen. Mare biedt aan om samen met Bing naar Utrecht te gaan. Wat vindt Nina daarvan?

  Dinsdag 15 maart

  Rik staat met zijn mond vol tanden. Julian is vastberaden Roman op te sporen. Steef begint flink met zijn geld te smijten en vertrekt met zijn team naar Ibiza.

  Woensdag 16 maart

  Accepteert Abby de excuses van Steef? Ludo en Janine houden sollicitaties. Marwan bekent Merel jaloers te zijn op haar toekomstdromen. Julian probeert informatie in te winnen over Romans verleden.

  Donderdag 17 maart

  Marwan kan zich niets meer van de avond ervoor herinneren. Saskia besluit om samen met Julian op zoek te gaan. Daan raakt geïrriteerd als Robin kritische vragen stelt over Richards ontsnapping.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. waarom zitten jullie jullie alleen maar op de groep om te kunnen RUZIEN. kijk gewoon en anders zet dan gewoon de
   tv. uit. ik kijk er met plezier naar. hoor niet voor RUZIE MAKERS.

  2. Wanneer wordt gtst weer 5X per week uitgezonden? Ik heb er nooit aan kunnen wennen en zat gewoon op vrijdag om 20h klaar om mijn favourite soap te kijken..

   Ook ik vind het experiment met de open relatie van Nina en Bing te walgelijk, dus schakel ik gewoon een minuutje over op een andere zender,,

   Ook ga ik Billy en Richard missen, ik vond ze altijd leuk samen..

   En wat Steef betreft, zoek een goede vriendin, niet 1 die met haar mobiel is getrouwd en neem een normale baan, maar misschien wil de plotmaker hiermee een punt maken..?

  3. Lekker voorbeeld voor onze pubers die Vreselijke Steef. Woont op zijn 17e in een.eigen huis, en verdient bakken met geld door een soort van gokken.Want dat is het eigenlijk. Welke puber wil dat nu niet.GTST is compleet de weg kwijt. Dus ik verwacht verder ook geen hoogwaardigheid van de makers .

   • Steef moet blijven die hoort bij het gezin van Julian en ik vrees dat Merel er al uit gaat.
    Steef begon eigenlijk net een leuke opstandige puber te worden en toen kwam dat rare gamen er bij en vervolgens dat rare vriendinnetje dat in een huis dat niet eens van Steef is en waar alleen maar op gepast wordt, met de verfkwasten en meubels gaat gooien……………………. hele rare verhaallijnen.
    Ik vind Abby ook helemaal niet goed acteren maar dat kan ook aan mij liggen, voor mij is zij een doorzapmodel helaas.

  4. Ik denk dat Steef een verslaving gaat krijgen, de vraag is alleen welke. Hoop op weer een mooie verhaallijn met de Verduyn familie

   • Waarom?? Abby en steef zijn ook gewoon goed. Als je het niet meer leuk vind waarom kijken je dan nog naar gtst

    • steeds datzelfde zwaktebod als je iets niet leuk vind; “waarom kijk je dan nog”blablablabla , omdat de rest misschien leuk is Sharissa? en Abby is mega maar dan ook mega slecht en mag linea recta er uit.

     • Zo is dat die Abby voegd niks toe, ze kan ook niet acteren en de verhaal lijn van haar en Steef is echt ongeloofwaardig en belachelijk.
      Dus weg met Abby en Steef terug naar Papa en Mama.