Archief

  Spoilers 14 t/m 21 september 2018

  35

  Maandag 17 september

  Bing heeft geen geduld: hij voelt concurrentie en wil actie ondernemen tegen Carlos. Kimberly denkt dat ze excuses moet maken aan Janine. Lucas toont respect voor alles wat leeft.

  Dinsdag 18 september

  Aysen is getuige van een misdaad en treedt meteen hard op. Lucas heeft het heel leuk als hij Flo ‘helpt’ met het opnemen van een duurzaamheidsvlog. Janine heeft niet door dat Ludo heftige dingen voor haar verzwijgt.

  Woensdag 19 september

  Zoë wordt compleet overrompeld door een voorstel van Daan. Rik wil revalideren in Engeland, maar stuit op een lange wachtlijst. Amir raakt verward door goed nieuws. Daan baalt van zichzelf en gaat naar zijn opa omdat hij zijn leven wil omgooien.

  Donderdag 20 september

  Lana en Q voelen zich extreem ongemakkelijk als ze betrapt worden. Ludo wil dat Bing meedoet om ‘de zaak Nina’ op zijn manier aan te pakken. Zoë heeft te weinig geld, een rijke tante en een slechte familieband: tijd voor actie.

  Vrijdag 21 september

  Bing is nauw betrokken bij een ontvoering. Als Kimberly verdrinkt in het werk, dient zich gelukkig iemand aan. Maar ze had liever hulp van een ander gehad. Marieke moet in het ziekenhuis verschillende tests ondergaan, maar wil niet dat iemand dit weet. Een plan van Bing mislukt.

  Delen

  35 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vreselijke verhaallijn weer met die verschrikkelijke Nina. Grote ogen opzetten is t enige wat die actrice kan. Van mij mag ze eruit…

  2. Ik kan wel diepgaande verhalen bedenken, meer volwassener en interessanter. Een vrouw komt Meerdijk binnen, haar overgrootouders hebben ondergedoken gezeten in de 2e wereldoorlog en zijn verraden door hun onderduikadres. Hier heeft haar familie veel geld en diamanten voor afgestaan aan het onderduikadres. Welke Meerdijkse familie was dit? Geen foto’s en andere herinneringen meer, ze is uit op wraak!!!!

  3. Vreselijk, een super pergonage kwijt!!!! Beaudil was geweldig! Weer een echte soap bitch kwijt!!! Schrijven ze Beaudil weer uit de serie zo jammer, door Beaudil ging ik weer kijken, ben echt gek op een vrouwelijke slechterik. Neem A.U.B. weer een top vrouw die lekker sinister is. Jacqueline Blom zou ik geweldig vinden en dan wel langer dan een half jaar, het liefst een jaar of 3 of veeeeel meer een echte vrouwelijke slechterik die Meerdijk weer op stelten kan zetten. Mijn mening. Of Beaudil weer lekker terug.

  4. Spoilers :

   Nina wil blijkbaar terug naar Meerdijk maar op een begeven moment bedenkt ze zich en staat ze weer bij Carlos . Enig idee hoe dit opeens kan ? Bing en Ludo schrikken zich ook kapot

   • nina was zozio niet van plan om terug te gaan en bing en ludo weten ook niet hoe ze er aan toe is hoever dat de geheugen weg is

  5. Als ik de GTST makers een tip mag geven. Jullie wijken af van het thema soap. De verhaallijnen worden erg kinderachtig. Ook juist de spanning van soap, waarbij je aan het einde van de aflevering benieuwd bent naar het antwoord in de aflevering van de volgende dag verdwijnt. Nu zijn het vaak open eindes. De muziek welke onder afleveringen wordt gemonteerd is niet meer dreigend of spannend genoeg. Hier kan ook veel mee gedaan worden. Hoe wordt bijvoorbeeld spanning in (heel iets anders) expeditie robinson gecreeerd? Door de snijdende en op maar gemaakte muziek eronder.
   GTST moet weer soap worden. Spanning maken om de volgende dag verder te kijken.

  6. De makers hebben toch juist gezegd dat de verhalen dit seizoen iets sneller zullen zijn? Dat betekent nog steeds niet dat het binnen een week opgelost is maar ik denk niet dat we nog verhaallijnen van 5-6 maanden lang krijgen.

  7. Wat een gezeur! Het is algemeen bekend dat een verhaal zich niet in een week oplost, maar meestal 1 tot 2 maanden.
   Jan Meas was extreem, maar ik ga er vanuit dat ook de productie dit had opgemerkt in de media.

   en anders kijk je niet meer!

   • @Dennis. Helemaal mee eens, het is pas weer een week aan de gang. Hoe kun je nu al zeggen dat het langdradig is… Als alle verhalen zich binnen een week oplossen, is het ook weer niet goed.

    • Ben dat gezeur ook zat, 1 week is GTST bezig, en dan al die opmerkingen Het is ook nooit goed.
     Daarom ik ben het zooooooo met jullie eens, @Dennis & @Edd.

     • Er zijn mensen die al heel lang gtst kijken en dan merken die trouwe kijkers dat de verhaallijnen niet meer leuk spannend zijn. Nu zijn ze weer begonnen en gaat het weer nergens over. Oude gebeurtenissen worden herhaald alleen nu met andere personages. Jij bent het gezeur zat, want jij zeurt natuurlijk nooit. Ga anders even bij je mama en papa uithuilen en ZEUREN over de mensen die gtst afkraken. Triest geval

  8. Jullie weten ook echt niet wat jullie willen hè??? Er is een ontvoering, Zoë gaat iets bij de tante doen wrs, Bing VS Carlos Aysen ziet nog een misdaad… Is dit niet genoeg in 1 week??

  9. Ik ben wel benieuwd wat Ludo van plan is en wat hij voor Janine verzwijgd. De rest is ook totaal niet interessant. Vroeger keek ik met plezier. Tegenwoordig spoel ik bijna alles door.

  10. Er zit weer weinig tempo in..
   De revalidatie van Rik gaat waarschijnlijk maanden duren (gezien de komst van zijn moeder), Nina zal nog wel een lange tijd weg blijven, met CS gaat het slecht, etc etc

   • Hahaha serieus wat wil je dan met die verhaallijn van rik?. Als zo’n revalidatietraject als die hij moet gaan volgen binnen twee maanden ofzo al klaar zou zijn zou dat echt super ongeloofwaardig zijn.

    • Dat lijkt me logisch, maar het is wel een typische verhaallijn waar geen doorkomen is, en dat heeft GTST juist niet nodig momenteel. Veel gezeur, langdradig geneuzel en net als iedereen is hij opeens weer genezen, goh wat spannend

     • Eeuh. Rik gaat waarschijnlijk naar Engeland.. of naar z’n moeder aan de andere kant van de oceaan… Als ze dan samen terug komen in november….

  11. Ik heb besloten alleen de spoilers nog wat te volgen. Wat een slechte aflevering maandag na een matige cliff. Nu gaan ze die verhaallijn van Nina natuurlijk weer máándenlang uitmelken…. Ben er klaar mee, maar toch jammer ik keek er vroeger altijd naar uit!

  12. Ik zei het toch, Nina komt niet meer terug, jammer maar helaas, weer een favoriet weg eerst de echte Sjors, nu Nina, GTST word niet meer leuk zo