Archief

  GTST Spoilers 15 t/m 18 januari 2024

  23

  Maandag 15 januari

  Marwan maakt Nola duidelijk dat ze eerlijk moet zijn tegen haar vriendinnen. Linda gaat vol goede moed aan de slag met het regelen van de bruiloft, maar wordt overvallen door onrust. Janine zet Ludo onder druk als ze wordt uitgenodigd om als gast in een talkshow te komen praten.

  Dinsdag 16 januari

  Julian en Elisa hopen wat privacy te kunnen vinden in de bestelbus van Julian, maar worden gestoord door Henk en Dolly. Nola wordt geconfronteerd met onlinepesterij. Shanti twijfelt over de nalatenschap van Billy. Laura verpest een schilderij door een tremor als ze is vergeten haar medicatie in te nemen.

  Woensdag 17 januari

  Linda’s angsten om alleen te zijn worden steeds groter. Janine probeert Ludo over te halen zijn netwerk in te zetten voor het symposium dat ze gaat organiseren. Shanti ziet dat er een nieuwe bos bloemen op het graf van haar moeder ligt en heeft geen idee van wie deze afkomstig zou kunnen zijn.

  Donderdag 18 januari

  Nina en Bing zijn blij voor Nola als haar feest een succes blijkt te zijn. Henk moet lijdzaam toezien als Ludo Laura stimuleert om nog meer te gaan schilderen. Naomi vindt dat Marwan en Steef niet snel genoeg handelen en besluit zelf het heft in handen te nemen.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ook ik heb gelezen dat Laura ( Jette ) uit gtst gaat, en ohh wat vind ik dat jammer .Begrijp haar wel en ze zegt zelf dat ze dit jarar 70 wordt en er vrede mee heeft over de manier hoe zij er uit gaat. Denk dat gtst nooit meer hetzelfde zal zijn , en ik heb ook het idee dat Linda en Luuk er dit jaar uitgaan want die gaan in een musical spelen . Afwachten maar .

   • Jette heeft alleen maar vertels hoe haar VERHAALLIJN afloopt, niet hoe het met Laura afloopt
    BETER LEZEN VOLGENDE KEER

    • rene met kleine r op

     Jette heeft zelf gezegd dat ze denkt dat vorig jaar de laatste kerst is voor Laura , dus remco BETER LEZEN VOLGENDE KEER

  2. Dat zou jammer zijn als Laura Meerdijk gaat verlaten,begrijpelijk dat wel.
   Maar ze hoort er gewoon bij,Meerdijk zal nooit meer het zelfde zijn 😒

  3. Jammer dat Laura er uitgaat. Maar met 70 jaar is dat zeker gegund. Zou het ook niet leuk vinden als iemand anders de rol van Laura zou overnemen.

  4. Sorry ben ik weer. Ik lees nu een artikel inderdaad dat Laura binnenkort eruit gaat. Jette weet hoe het afloopt met haar personage.

   • Dat betekent toch niet dat ze eruit gaat
    Lees eens wat beter
    Het gaat erom wat er gebeurt met Laura
    Waar lees jij dat ze GTST gaat verlaten?

    • rene met kleine r op

     In haar laatste interviews zegt ze zelf dat dit waarschijnlijk de laatste kerst was voor Laura (google even).

   • Xoxo, dat vermoeden heb ik ook.
    Dat langzaam aan, na 33 jaren, een einde komt aan het personage Laura in GTST. 😭😟

   • Haha dat wordt al vier jaar gezegd. In het ziekteproces in ze nog lang niet zo ver, maar Laura kennende kiest ze voor euthanasie. Ik denk dat we echt nog niet van haar af zijn.

    • Dat klopt Ed. Dat is al vaker gezegd.

     Maar zoals Diana ook al schrijft in bovenstaande reactie, ook ik heb een artikel (interview met Jette) gelezen dat Laura GTST op termijn gaat verlaten.

     • Ik heb het ook gelezen, maar een termijn kan drie maanden zijn of drie jaar zijn. Daar zegt ze niks over πŸ™‚ Ik hoop dat we nog lang van haar mogen genieten!

      • Ed, ook ik hoop nog lang te genieten van Laura in GTST.

       Jette speelt al 33 jaar in GTST en is 70 jaar en ik gun haar ook een mooie tijd en leven na GTST.

       Maar we zullen het zien, afwachten maar. πŸ™‚

   • Hoezo dag Laura? Met Parkinson kan je lang leven hoor. Belangrijk is dat je de medicatie in blijft nemenen bewegen helpt ook.

   • Jette heeft alleen maar verteld hoe de VERHAAL LIJN af loopt, niet hoe t met Laura afloopt
    Die gaat echt niet weg hoor