Archief

  Spoilers 15 t/m 19 februari

  0

  MA 15/02
  Nina raakt in paniek na nieuws uit het ziekenhuis. Sjoerd weigert zich neer te leggen bij het besluit dat Rikki heeft genomen. Om Hein tot een bekentenis te verleiden, geeft Janine informatie prijs die ze liever voor zichzelf had gehouden.

  DI 16/02
  Linda liegt onwille van Sams ateletiekcarrière, maar dit verergert de zaak alleen maar. Sjoerd moet vluchten en laat daarbij Teddy eenzaam en alleen achter. Janine raakt teleurgesteld in Rik en baalt van zichzelf.

  WO 17/02
  Noud worstelt met een groot dilemma. Rikki raakt in paniek wanneer ze ontdekt dat ze talloze gemiste oproepen heeft. Anna grijpt in als Rover zich misdraagt. Linda probeert Sams gezicht te redden.

  DO 18/02
  Ludo heeft het moeilijk met het overbezorgde gedrag van Nina. Job laat zich niet uit het veld slaan als Anna hem afwijst. Als Tims verjaardag zich aandient, wordt Sjors op het idee gebracht om iets speciaals te doen.

  VR 19/02
  Sjors weet zich geen raad met Jobs complimenten. Sam is nerveus voor de atletiektest. Rover wil Sam gaan aanmoedigen totdat hij hoort dat Anton ook meegaat. Ludo wordt geconfronteerd met wat hij nog niet kan.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  Schrijf een reactie!