Archief

  Spoilers 15 t/m 19 mei

  30

  MA 15/5
  Sjors’ wereld stort in als Bing nieuws heeft over Ludo en haar moeder een bekentenis doet. Nina, Janine en Maxime beseffen dat ze door hun fanatisme totaal aan Ludo voorbij zijn gegaan. Bing probeert er voor Nina te zijn, maar het voelt voor haar onoprecht.

  DI 16/5
  Rik wordt stilletjes met een duister dealtje opgezadeld. Kimberly heeft stress omdat ze CS in haar eentje moet runnen. Sam mag toelating doen voor de kunstacademie, maar moet wel een foto-opdracht afronden. Linda vind haar latrelatie met Anton prima, maar Anton vindt haar flatje maar niks.

  WO 17/5
  Anton verrast Linda met een dagje ongeremd shoppen, met een sieraad én met een verzoek. Rik vraagt Aysen in te grijpen, omdat hij bedreigd en geïntimideerd wordt. Lucas regelt stiekem een oefenruimte om door te kunnen gaan met zijn verrassing voor Felix.

  DO 18/5
  Nina bekent aan Janine dat ze denkt dat haar huwelijk voorbij is, zó groot voelt voor haar de kloof met Bing. Sjors voorziet dat ze de gevangenis in moet en vraagt Rik om voogd te zijn voor Lana. Martine trekt haar conclusies en begint geheime voorbereidingen.

  VR 19/5
  Martine neemt twee afscheidsfilmpjes op en pakt haar koffers. Wat ze niet weet, is dat iemand haar toevallig ziet. Sjors vertelt Bing en Nina dat ze weet wie de aanslag op Bing heeft beraamd. Nouds vrienden steunen hem enthousiast als hij online een meisje leert kennen.

  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het hele Martine verhaal gaat denk ik een heel andere wending krijgen…. het is nog niet het einde van Martine….

  2. GTSTCourant op

   Helaas is het voor een aantal bezoekers niet mogelijk om inhoudelijk op elkaar te reageren. Kwetsende- en vervelende reacties worden direct verwijderd. Voor een aantal bezoekers geldt vanaf nu dat hun reactie eerst goedgekeurd moet worden, voordat deze gepubliceerd wordt. De mogelijkheid om op elkaars reactie te stemmen, is per direct opgeheven.

   Het is jammer dat een aantal personen het voor een grote groep mensen, die wel inhoudelijk reageren, behoorlijk verpesten.

  3. Ben weer gaan kijken sinds Inge Ipenburg terug is. Als ze de serie weer verlaat stop ik weer met kijken.

  4. ik geloof pas dat martine vertrekt als ze volgende week en de week daarop niet meer in de spoilers staat

  5. Gtstvideol op

   Ludo overleefd zn hartaanval met gevolg hart ritme stoornissen.. martine bekend aan sjors aanslag op Bing en Marlena en sjors wilt zich zelf aangeven en martine meenemen.

  6. ludo overleeft het wel dat martine een afscheidsvideo s maakt is wel duidelijk ze neemt de benen omdat ze de waarheid weten dat martine erachter zat

  7. Hafkamp Ha op

   laten we hopen dat Ludo idd zijn wraak acties krijgt. zou jammer zijn als martine hem smeert of de gevangenis in gaat zonder dat Ludo haar terug pakt. maar het zou me niks verbazen, ze hebben het personage ludo echt verandert en soft gemaakt. karakter ontwikkeling is altijd goed en ludo’s houding is wel realistisch en gegroeid in de loop der jaren maar uiteindelijk wilt iedereen gwn die keiharde ijskoude Badguy Ludo zien en hem wraak zien nemen als een badass.

  8. Hafkamp Ha op

   heel slecht als dit het einde van martine al is. nog zoveel potentie voor meer. zij brengt spanning en sensatie in de serie, ze zou ook gewoon nog andere verhaallijnen kunnen hebben met andere personages dan Ludo.. met Bill of met die nieuwe badguy en Rik enzo. Laat haar op een medogenloze manier een bedrijf opzetten zodat we weer van die spannende business en misdaad verhaallijnen krijgen. ondertussen zou Ludo dan langzaam aan zichzelf weer kunnen herpakken en dan beginnen met een keiharde wraakactie zodat we naar martine d’r ondergang kunnen toewerken. Met Ludo uiteindelijk (cliffhanger 2018 ofzo) als de grote baas van Mount High Enterprises en Martine zonder ene cent uitgekotst en gehaat, opgejaagd door de hele wereld. ik doe maar een gooi haha… maar dit als exit martine (nog voor de cliffhanger op zo’n saaie manier) zou zonde zijn.

  9. Aangezien ik net gelezen hebt dat Marly van der Velden zwanger is van haar tweede kindje, denk ik dat Martine Nina iets gaat aan doen wegens het (zwangerschapsverlof van Marly)

  10. Gelukkig eruit weer met martine, geen toevoeging meer netzoals lucas
   Sjors zal wel weer haar zielige shrek kat ogen opzetten en blijft helaas. En ludo is gtst! Zonder ludo zal ik stukken minder kijken naar de soap. Nina haar rol vind.ik zoveel.leuker als in de 1ste jaren dat ze meespeelde. Alleen klopt er geen reet van als je er goed over nadenkt..sjors kwam in gtst als de aupair van nina die toen nog klein was. En nu lijken ze evenoud en vechten omdezelfde man. Naja t is soap , ik weet t. De nieuwe boef bij rik zal ook spannend worden denk ik en ik denk juist dat daar de cliffhanger mee samenkomt. Maar hiep hoera hopelijl weg met martine! En nina? Ga alsjeblieft weg bij bing en gauw weer terug naar noud. Bing is een echte superlu* geworden.

   • ze gaat ook weg bij bing als je leest dat ze zegt tegen janine dat haar huwelijk met bing voorbij is

  11. Spannende week komt Sjors achter de ware Martine, een kwade heks die alles stiekem doet achter de rug van haar dochter en kleindochter om?

   • ik hoop het ook niet het is echt klote ze is zo goed en ik heb het zo gemist die rol van Inge ipenburg als martine hafkamp

    • Maar aan de text te zien komt ze terug als ze al weg gaat die dag

     Martine neemt twee afscheidsfilmpjes op en pakt haar koffers. Wat ze niet weet, is dat iemand haar toevallig ziet

    • Ik niet ze mag zo de brandstapel op als Martine ze heeft Frits van Houten vermoord en een aanslag op Bing en Marlena.Denk dat ze nu uit is op de dood van Ludo en dan geeft ze weer iemand anders de schuld vies wi+f.

   • Ik denk het wel maar het kan ook zo zijn dat de zomercliffhanger dit jaar tussen Ludo en martinegaat