Archief

  Spoilers 16 t/m 19 november

  22

  Maandag 16 november

  Daan doet een verleidingspoging. Judith probeert Anton en Linda emotioneel te manipuleren. Saskia zoekt inspiratie voor Shanti’s vrijgezellenfeest. Henk is vastbesloten Laura’s hart te veroveren.

  Dinsdag 17 november

  Billy de Palma arriveert in Meerdijk voor de bruiloft van haar dochter. Janine en Nina moeten Nola vertellen dat Ludo niet meer terugkomt. Daan kan niet geloven dat hij wordt afgewezen. Richard flirt met Lucas.

  Woensdag 18 november

  Om Ludo’s doodverklaring af te ronden organiseert de familie Sanders een afscheidsdienst voor hun pater familias. Demi krijgt te maken met steeds serieuzere pesterijen. De liefde tussen JoJo en Ilyas viert hoogtij. Billy neemt de regie over van de bruiloft van Shanti en Rik.

  Donderdag 19 november 

  Demi is eindelijk eerlijk tegenover haar ouders. Judith heeft door hoe ze een emotionele wig kan drijven tussen Anton en Linda. De buurtsuper is overhoop gehaald en dat zorgt voor wantrouwen tussen Julian en Ilyas. 

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoog tijd dat Ludo terugkomt in Meerdijk Laura en Henk kunnen eruit een fijne wereldreis samen. Ben benieuwd wat er met Lucas gaat gebeuren nu Richard hem gaat verleiden? Daan gaat achter Tiffy aan leuk voor Louise en Wolfje.

  2. Ik vind echt dat GTST is verbetert. Maar soms heb ik het gevoel dat GTST dingen vergeet. Neem Edwin nou bijvoorbeeld, Anton spreekt bijna nooit over hem. Zou het niet realistisch zijn als Anton bijvoorbeeld op Edwin’s verjaardag of zijn overlijdingsdag naar het graf van Edwin zou gaan. Ik bedoel ik dat ook als ik naar het graf van mijn vader ga en die twee dagen zijn het zwaarst voor mij.

   • Hij speelt het idd erg goed! Je kunt hem gewoon niet aardig vinden! Zou Lucas wat met Richard krijgen en samen vertrekken?

    • De beste acteur en rol van de afgelopen jaren. Je moet deze man wel haten (als hij al goedemorgen zegt denk je al ik haat je hahaha) , wat een toprol.
     Voor mij mag hij de eerste jaren het leven van de Sandertjes zuur maken want hij is de max .

   • Jazeker! Maanden geleden is er al een foto gelekt op de Instagram van Ferry Doedens. Hij stond daarop met Lone van Roosendaal (Billy) en op de achtergrond was ook Rikki te zien 🙂

   • The new badguy op

    Dan kijk ik even niet meer tot dat voorbij is. Ik heb echt een bloedhekel aan Daan en een zwak voor Tiffy dus dat zou echt verschrikkelijk zijn.

  3. Het wordt weer spannend!
   Dat Amir weg gaat komt onverwachts. Ik heb nergens gelezen dat hij weggaat. Wel had ik gelezen dat Daan wegging. Is dat nog zo? Ik hoop dat Ludo inderdaad terug komt. Gaat Billy De Palma met Richard of met Ludo werken?

  4. Okay, zojuist in Boulevard: Alkan is uit de serie geschreven. De schrijvers vonden dat zijn verhaal wel verteld was. Daar snap ik dus echt niks van… Het verhaal van Anton of Rik is wel verteld, maar Amir? Slechte keus schrijvers 🙁

  5. Ik baal ook van Judith, slechte actrice en slechte verhaallijn. Dat zullen wel weer relatieproblemen worden voor Anton! Richard is top, evenals Billy en Ludo. Hopelijk komt hij snel terug!

  6. Ik vind er niets meer aan aks Ludo werkelijk niet meer terugkomt, hij was de enige die nog wat flair had, de rest is zo burgerlijk geworden, Judith is een verschrikking, opa is een clown

   • Tuurlijk komt Ludo terug , ik vind deze opbouw van Richard (super acteur en super rol) en Billy juist geweldig.
    Straks komt er een knal van jewelste als Ludo wraak gaat nemen op Richard , ik kan niet wachten maar de spanning wordt wel super opgebouwd want jee wat haten we allemaal Richard en dat is de bedoeling van een ultieme slechterik.
    Gewoon superdesuper deze verhaal lijn .

     • Ludo (Erik) heeft waarschijnlijk meegedaan met Wie is de Mol. Die komt wel terug. Op internet wordt hierover gespeculeerd. Een maand geleden dacht ik hier zelf ook al aan.

  7. Ik heb toch zo genoeg van die Judith. Heeft nou werkelijk die fratsen van haar niet door.

   Richard flirt met Lucas, wat moet ik daar nou weer van denken.

   Billy neemt de regie over van het huwelijk van Shanti en Rik, was te verwachten, maar of dit goed gaat…..!!