Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 16 t/m 20 januari

  0

  MA 16/1
  Sam durft niet naar het ziekenhuis te gaan. Noud verwijt Sjoerd dat hij geen begrip voor Aysen heeft. Rikki probeert toenadering tot Thijs te zoeken, omdat Teddy nu even boven alles gaat.

  DI 17/1
  Bing triomfeert als hij oog in oog staat met Ludo. Sam weet een tegenslag om te buigen naar iets positiefs. Kimberly doet voor de buitenwereld alsof het vertrek van haar vader haar niets doet. Thijs knalt al zijn frustratie eruit.

  WO 18/1
  Linda kan haar geheim niet langer voor zich houden. Job beschuldigt Anna ervan dat ze misbruik maakt van zijn privésituatie. Janine treedt op als bruggenbouwer als ze ziet dat haar gezin uiteenvalt.

  DO 19/1
  Nina merkt dat Kimberly een grote fout heeft gemaakt. Kimberly komt echter met een geweldige oplossing. Ludo moet zijn woorden inslikken als hij Maxime om hulp vraagt. Linda gaat de fout in.

  VR 20/1
  Rikki schrikt als het slechter gaat met Teddy. De oplossing ligt voor handen, maar de medische implicaties zijn groot. Sam trekt het niet als Olivier een heftig besluit neemt. Door Sjoerd moet Aysen naar de eerste hulp.

  Delen

  Schrijf een reactie!