Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 17 t/m 20 januari

  12

  Maandag 17 januari

  Lukt het Richard om de Italiaanse politie zijn onschuld te bewijzen? Nina komt weer terug uit Indonesië en Rik vindt dat Bing haar de waarheid moet vertellen over Mare. Roman krijgt onverwachts bezoek in de praktijk.

  Dinsdag 18 januari

  Henk besluit te bemiddelen tussen Merel en Demi. Als Saskia onverwachts bij Julian thuiskomt, gooit Julian op tafel wat hem al die tijd dwars zit. Is hun relatie nog te redden?

  Woensdag 19 januari

  Richard krijgt vervelend nieuws. Nina hoort van Janine hoe het echt zit tussen Bing en Mare. Lukt het Steef om de hele familie zover te krijgen om met z’n allen naar Texel te gaan?

  Donderdag 20 januari

  Pieter raakt ontroerd als Shanti hem als verrassing meeneemt naar een studio om daar hun lied op te nemen. Billy is woedend als ze begrijpt wat Richard heeft gedaan en besluit hem op te zoeken in Italië.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik heb veel gezeurd de laatste tijd over GTST, maar de aflevering van dinsdag vond ik echt prachtig. Hoe de kids reageerden op het nieuws van Julian en Saskia, dit zijn echt niet de eerste de beste kind-acteurs!

  2. Richard moet blijven.
   Met of zonder dat hij een relatie heeft met Billy.

   Mare mag wel een bom zijn onder het huwelijk van Bing en Nina.

   Roman mag wel diep in de shit komen door zijn verleden.

   Julian en Saskia modderen wat aan.

   Alles komt tijdens de clifhanger tot een kookpunt

  3. Komen we eindelijk nog een keer van Richard af, hopelijk wordt dit ook een definitief afscheid wat dat ordinaire gezuip en gesmak hangt me al tijden de keel uit!

   • Richard is 1 van de beste rollen ooit, juist dat vreten en zuipen hoort bij de ordinaire kruimeldief die hij speelt.
    Ik zeg, laat hem aub de eerste 5 jaar blijven want hij en Billy zijn leuker om naar te kijken dan de eeuwig hetzelfde kringverhaaltje van Ludo en Janine………… (nee schat ik vertel de waarheid, nee Ludo ik geloof je niet, ja maar echt lieverd en blablabla en dat al 20 jaar).

    • Jomanda 2.0😉 op

     Ik hoop dat Ludo voor langere tijd de serie uitgaat. Dat hij net zo idioot als Nick in een instelling komt en pas over jaar of wat uitbreekt waardoor half Meerdijk ongerust is over wat voor ellende dit gaat opleveren. Ludo is niet meer geloofwaardig. Laat de rollen maar nu eens omgedraaid zijn en dat Janine alle touwtjes in handen krijgt over het hele reilen en zeilen van de familie Sanders. Ze is bij alles en elke uitspatting van haar man is een beetje een schoothondje en dit is de eerste keer dat ze pas echt van zich afbijt en de vrouw speelt die zo hoort te spelen in een gezin. Mare gaat geen bom zijn onder het huwelijk van Bing en Nina omdat de kou eigenlijk alweer uit de lucht is. Ze is zelf ook de fout ingegaan zij beseft dat en geeft een laatste waarschuwing af. Familie Verduin valt grotendeels uit elkaar omdat het wederzijds vertrouwen niet hersteld kan worden is zo mijn gedachten. Saskia komt in de problemen omdat ze met Roman aanpapt ondanks zijn verleden Roman wordt verder onderzocht gaat de bak in omdat Saskia meewerkt stiekem naar een onderzoek naar roman. Als jullie Jan tot later verneemt van de politie zodra Roman is opgepakt begrijpt Julian in dat Saskia als levend aas door de politie is gebruikt om Roman uit de tent lokken en op te kunnen pakken. Laura en Henk gaan trouwen en op die trouwerij komt Jef niet langs maar zijn broer Robert wel als eenmalige gast die hun gaat trouwen als Babs. Maar op de trouwerij komt de aap uit de mouw dat Henk nog elders naast Saskia een vergeten kind heeft die langskomt op de trouwerij van Henk de vader en daardoor loopt de trouwerij alsnog helemaal in de soep.

     Dan hebben we Marwan en merel die komen er uit met Demi maar dat gaat wel ten koste van Tom die Marwan alleen nog maar kan zien middels een omgangsregeling die door de rechtbank wordt bezegeld. Steef gaat op eigen houtje toch achter die man met zijn zoon in de rolstoel aan en houdt zich dus niet aan de contract regels zoals die meneer in het gesprek aangaf na die straat race in een oranje brommertje. Realiseerd zich dan ook wat voor oppervlakkig telefoonleven zijn vriendinnetje er op na houdt en wordt met je neus op de feiten gedrukt. Hij gaat zich inzetten voor een goed doel en draagt een deel van de winst aan een goed doel af. Hij gaat zich maatschappelijk inzetten en sleept daardoor een vele malen beter gamecontract in de wacht waardoor er problemen ontstaan met zijn huidige contract/afspraken. Nina zit op twee gedachten te hinken wat betreft Bing en zijn open relatieideeën Gaat er een paar maanden in mee als uitprobeersel en komt op een gekke manier in contact met een ex uit het verleden. Milan de zoon van Robert keert weer terug in Meerdijk en gaat nadat Roman verdwenen is de boel op stelten zetten door alles en iedereen op te lichten net zoals de ex van Laura heeft geprobeerd in een ver verleden. Alleen dit keer gaat het om serieuze investeringen in crypto op de beurs waarmee café de koning in de problemen dreigt te raken en heel Meerdijk op de rand van de afgrond balanceert. Dit gaat het nieuwe ijkpunt worden waar vanuit opnieuw gestart gaat worden met de serie GTST.