Archief

  Spoilers 17 t/m 21 december 2018

  15

  Maandag 17 december
  Wanneer Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoë komt haar spullen uit Riks huis weghalen.

  Dinsdag 18 december
  Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een onlinemanier om de negativiteit rond het gehaktballenbedrog op te lossen.

  Woensdag 19 december
  Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Als ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.

  Donderdag 20 december
  Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen als hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.

  Vrijdag 21 december
  Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. In 2004toen Isabella , Yasmin en Martine met Il Filgio aan kwamen zetten vas t ook een valse nepschilderij. Ludo vertrouwde t niet en toen werd zijn eigen taxateur omgekocht door Martine. En eind jaren 90 wisten Dian , Huib en Bowien Ludo ook op te zadelen met valse illegale kunsthandel woordoor Ludo voor de allereerste keer failliet ging. Toen had hij die 1000 gulden van Van Houten nog achter de hand om weer op te krabbelen. De 2e keer met Hafworks BV en Meerenpark naar Martine verdwijning an laatste keer met hulp van Maxime. Maar nu is ie wel weer rijk en opgekrabbeld maar leeft niet meer op ’t niveau als tijdens t Sanders INC tijdperk en Maxime is dood. En geen achterliggende geld , dus hopelijk dat Billy hem niet failliet krijgt. En Billy is inderdaad nog enger dan Martine . Maar t zou zo kunnen dat ze in opdracht van Martine werkt [ die opereert vanuit een onderzeeër of hoe dan ook weer gered uit zee ].

   • Patriciaa1978 op

    Tiffy is weer naar Utrecht gegaan en heeft daar gezegd dat ze er niets mee te maken wil hebben geloof ik. Ze was zo geschrokken wat er op de bruiloft was gebeurt dat Sjoerd zo hard was.

    Maar ik denk dat Tiffy eerdaags voor Antons neus staat, in dat stukje over wat er in december gaat gebeuren staat er iemand voor Antons deur. Ik denk dat dat Tiffy is.

  2. dus giovanni kemper die nu q speelt gaat er binnenkort weer uit de acteur woont in Antwerpen en werkt ook bij studio 100 lijkt me lastig te combineren

  3. Die opa Stern zei tegen Daan dat hij hem gekocht heeft, dus is de zoon van opa Stern niet de vader van Daan dan vraag ik mijn af wie dan wel de vader is van Daan.

  4. Ik denk dat Marieke achter het verhaal zit van Janine, aangezien zij dit ook bij Ludo probeerde en zij ook hele impulsieve acties neemt, zou dit zo maar eens kunnen, zou zij dan zelf een einde aan haar leven maken? Of betrapt iemand haar?? Zij maakt een foto van mensen die haar dierbaar zijn, Aysen? Tja ik weet niet waarom Aysen?? Om te laten zien dat ze gelukkig zijn, zonder Marieke? En dat ze niet om Marieke vragen??? Dit bedacht ik mij ineens.. of heeft iemand anders een idee?!