Archief

  Spoilers 17 t/m 21 februari 2020

  10

  Maandag 17 februari
  Lana, die op de vlucht is, kan haar zenuwen niet bedwingen als ze denkt dat ze ontdekt is. Linda voelt zich onbegrepen als Anton niet doet wat zij wil. Ludo kan het niet laten om Lucas raad te geven over de grote stap die hij wil gaan zetten.

  Dinsdag 18 februari
  Henk en Rik knappen een klusje voor Julian op, maar hebben eigenlijk de technische kennis niet. Valentijn krijgt geweldig nieuws over het schilderij dat hij gevonden heeft. Julian krijgt een doorverwijzing naar een dure specialist.

  Woensdag 19 februari
  Julian probeert het goed te maken met zijn opdrachtgever. Sjors heeft een emotionele hereniging en doet een liefdesontdekking, maar moet ook op het politiebureau verschijnen. Nina schrikt als Bing haar betrapt.

  Donderdag 20 februari
  Rik heeft plezier in het samenwerken met Shanti. Saskia schrikt als Julians rugklachten erger zijn geworden. Nog voordat de politie Bobby op het spoor komt, is er een belangrijke ontwikkeling in de zaak. Merel krijgt een grote teleurstelling te verwerken.

  Vrijdag 21 februari
  Janine verraadt een geheim. Valentijn heeft een plannetje om Henk geld af te troggelen, maar dan heeft hij wel hulp nodig van een professional. Lucas gaat veel te voortvarend te werk met zijn toekomstplannen voor hem en Tiffy.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind dat er alle hele grote stappen de goede richting in zijn gemaakt. Verhaallijnen zijn beter, huizen lijken al veel minder op elkaar (en zijn gevarieerder) en de nieuwe karakters zijn top. Het is heel goed dat ze iedereen elkaar laten tegenkomen, bijvoorbeeld dat Henk nu in een verhaallijn zit met Ludo en Valentijn. Zo doorgaan!!

   • Huizen lijken minder op elkaar?? Alle huizen zijn vol gegooid met spullen om het “echter” te laten lijken… vind het maar rommelig overal die troep in huis

   • Ik vind dat ze wel een beetje zijn doorgeslagen met het “‘ gewone leven” spelen, Shanti die opeens met Rick voetbal zit te kijken en (hoe typerend) niet weet wat buitenspel is. Kom op zeg!