Archief

  Spoilers 17 t/m 21 april

  10

  MA 17/4
  Job raakt bij een vechtpartij betrokken. Rikki zit in de put nadat ze een gevaarlijk goedje gebruikt. Bing en Nina worden wanhopig over Bings uitzichtloze toestand. Anna en Jobs verwachtingen zijn heel verschillend, maar Job weet Anna wel aan het denken te zetten.

  DI 18/4
  Na slecht nieuws over Sjoerd accepteert Anton de hulp van Linda. Job en Anna maken met een leugen hun agenda vrij om tijd voor elkaar te hebben. Bing wil bewijzen dat hij op eigen kracht kan functioneren. Aysen kapt een sympathiek aanbod van Rik schaamteloos af.

  WO 19/4
  Laura heeft heel slecht nieuws voor Janine. Sam en Linda helpen bij een verhuizing. Rover voelt zich schuldig als Kimberly zijn beslissing niet leuk vindt. Martine ondervindt tot haar frustratie dat elk spoor naar Malena doodloopt. Ludo voelt zich machteloos achter de tralies.

  DO 20/4
  Maxime is blij als ze een schilderij verkoopt, tot ze erachter komt wie de koper is. Kimberly zoekt hulp, maar wordt afgesnauwd. Linda wordt opgevrolijkt met een verrassingslunch. Ludo houdt Anton een alternatieve oplossing voor als Anton zijn scheiding van Linda wil doorzetten.

  VR 21/4
  Nina heeft een grote verrassing voor Aysen. Kimberly is verbijsterd door een telefoontje. Martine doet een ontdekking over Bill en spreekt hem daarop aan. Rik accepteert het gedrag van Bing niet meer. Maxime doet er alles aan om Ludo weer wat hoop te geven.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Bah wat een saaie uitgemolken verhaallijn is t toch. En bah sjors,martine,bill en sam. Kan martine niet lekker een setje worden met bill en met sjors,en sam lekker met zijn allen in canada gaan wonen?
   Ludo alles weer terug en bing mag met sjors mee trouwens de flapdrol. Noud met aysen,dat word lekker spannend.

  2. Ludo houdt Anton een alternatieve oplossing voor als Anton zijn scheiding van Linda wil doorzetten.

   ik hoop niet dat Ludo gaat zeggen dat Janine een tijdje bij hem moet gaan wonen, dan vraag je om problemen Ludo, ze hebben immers al gekust

  3. Ik denk dat t niks met Sjoerd of Nuran te maken heeft. Dat is onzin . Nina staat daar ver vanaf. Ik denk dat t met Martine [ en Sjors ] te maken heeft.
   Ik ben wel heel benieuwd wie Kimberly aan de telefoon heeft. Hopelijk zijn Malena en Marcus nog in leven. Marcus dreigt ook nog steeds vermoord te worden door die Mexicaan die hij heeft opgeligd samen met Kimberly voordat ze naar Meerdijk kwamen. Misschien heeft Martine ook wel contact gehad met die Mexicaan tijdens dr klopjacht op Malena.

  4. VR 21/4
   Nina heeft een grote verrassing voor Aysen.

   Sjoerd terug? Of misschien Nuran? Of heeft zij Malena en Marcus gevonden?

  5. Natuurlijk gun ik niemand blindheid, maar in de fictieve soap GTST vindt ik het oké!
   Zal Bing leren te heulen met Martine.

   Bing is altijd een machtswellusteling geweest en vooral uit geweest op zoveel mogelijk money, money. Hij heeft zich niet voor niets zich destijds met z’n kont in de Sanders familie/Sanders Inc. gedraaid, ook door met Nina te trouwen. Was (in het begin) echt niet uit liefde. Ludo accepteerde Bing uiteindelijk uit liefde voor z’n dochter en om haar niet kwijt te raken, dan doet Bing dit. Bah ondankbaar stuk vr…………..!
   Ik hoop echt dat Bing, Martine en Sjors uiteindelijk berooid en uitgekotst door heel Meerdijk, gedrieën (natuurlijk samen met Lana) naar Rusland afdruipen.
   Martine gun ik nog wel iets anders, maar dat zeg ik hier maar niet. Hou het hier graag netjes!

  6. Vrijdag 21 april 2017
   Nina heeft een grote verrassing voor Aysen. Kimberly is verbijsterd door een telefoontje. Martine doet een ontdekking over Bill en spreekt hem daarop aan. Rik accepteert het gedrag van Bing niet meer. Maxime doet er alles aan om Ludo weer wat hoop te geven.

  7. Wel heel leuk ok te zien want ik wil het zo graag weten en dan ziet m’n moeder dat k gelijk heb dus ja…

   • Idd, “leuke” woordspeling “Bings uitzichtloze toestand” en bij het andere artikel “Bing BLIND door hersenbeschadiging”