Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 18 t/m 21 januari

  19

  Maandag 18 januari

  Demi’s bekentenis schokt zowel Julian en Saskia, als Marwan. Demi heeft steun aan haar opa. Laura erkent dat ze Henk leuk vindt, maar weigert er iets mee te doen. Nina probeert Billy uit de tent te lokken. Amelie geeft toe aan Richards dreigementen.

  Dinsdag 19 januari

  Marwan wil terug naar Marokko. Demi voelt zich schuldig. Billy en Richard voeren de druk op. JoJo hoopt dat Ilyas haar nog een kans wil geven.

  Woensdag 20 januari

  Janine gelooft het niet als iemand claimt een boodschap van Ludo te hebben gevonden. Ludo leeft op zijn laatste reserves. Shanti kan tijdens haar date met Rik alleen maar aan Louise denken. Marwan vertelt Julian zijn kant van het verhaal. Durft Demi eerlijk te zijn?

  Donderdag 21 januari

  Rik en Shanti geven elkaar de schuld van hun mislukte pogingen om zwanger te worden. Nina kan niet anders dan het veilinghuis verkopen. Ludo ziet zijn leven aan zich voorbij schieten.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Schrijven Rutte en De Jonge soms mee aan de scripts van GTST? Ik kan me naast die 2 geen mensen bedenken die zonder enige geloofwaardigheid een verhaaltje zo lang kunnen rekken (Ludo).

   Ik denk dat als de lockdown erop zit GTST nòg meer kijkers gaat verliezen, want dan is er vast en zeker heel wat beters te doen dan naar dat zinloze tijdrekken en lege verhaallijnen kijken.

  2. Ik hoop ook dat Amelie der onschuld nog op de een of andere manier uitkomt. T is altijd irritant als dit soort dingen niet uitkomen.

  3. Ondanks alles zal Demi wel als slachtoffer worden gezien en niks verweten worden.
   Ik hoop dat Marwan niet al teveel in de problemen komt, maar waarschijnlijk gebeurt dat wel want dat ligt het meest voor de hand. Als hij probeert te vluchten werkt ook niet in z’n voordeel. Zijn kant van het verhaal wordt niet geloofd. Iedereen vind het zijn schuld. Idk maar ik sta er niet van te kijken als het zo gaat.

  4. ROB BLOEBAUM op

   Lieve Marly van der Velden

   Van harte gefeliciteerd met je derde Baby
   Want zo Lieve Moeder als je is er maar een
   en ik hoop dat jij gauw weer Terug komt in GTST
   Want ik kan jou niet misen hoor

  5. De verhaallijn rondom Ludo heeft alle geloofwaardigheid verloren. Een supergezond iemand zou dit amper overleven, laat staan iemand met een donornier die dagelijks medicatie nodig heeft om te voorkomen dat het lichaam de nier alsnog afstoot. Kennelijk denken ze dat de kijkers die verhaallijn vergeten zijn? Verder rekken ze het irritant lang. Nina zal wel net de zaak verkocht hebben voordat Ludo terugkomt.. Gedoe, gedoe.

  6. Als Ludo terug is kan hij Bing en Nina weer uit elkaar halen.
   Ik vind Bing en Tiffi wel wat en Daan en Nina

   Tiffi kan dan haar zorgverslaving over Bing uitstorten.
   Daan houdt dat verwende prinsesje meer in toom dan Bing.

  7. Marwan wil terug naar Marokko en neemt dus geen verantwoordelijkheid.

   Komt er op 20 januari eindelijk beweging in de verhaallijn met Ludo? Ik mag het hopen, lang houdt Ludo het niet meer vol. Haast is dus geboden.

   • Ik denk dat de kijkers het ook niet zo lang meer volhouden, Hij wordt wel gered waarom zouden ze anders die vreemde verhaallijn op het boorplatform erbij halen

    • Klopt, de kijker wil ook graag dat Ludo eindelijk gered wordt en deze verhaallijn (eindelijk) eindigd.

     Ludo is wel van het booreiland af. (staat een foto op Instagram van tv opnames). Hoe dat gelukt is weet ik niet.
     Maar wel hoopvol. 😁