Archief

  Spoilers 18 t/m 21 mei

  31

  Maandag 18 mei
  JoJo, Merel en Demi zetten Dolly in om de vermiste kinderen te vinden. Nina, Bing en Amir vinden elkaar in hun angst dat hun kinderen nooit meer terugkomen. Steef baalt als hij voetbal moet kijken met Shanti. Linda moet studeren, maar kan ze Anton weerstaan?

  Dinsdag 19 mei
  Merel, Steef en Demi bedenken een list om opa terug in huis te krijgen. Amir accepteert het niet als Anton Linda boven hem verkiest. Valentijn denkt Amelie te slim af te zijn. Shanti is overtijd; is ze zwanger?

  Woensdag 20 mei
  Henk verrast iedereen als hij aangeeft bij Laura te willen wonen. JoJo probeert Ilyas voor zich te winnen. Tiffy en Lucas zoeken een nieuwe huisgenoot, maar het gaat mis bij de eerste ontmoeting. Nina maakt grote keuzes waarmee ze zowel Daan als Bing overrompelt.

  Donderdag 21 mei
  Merel staat versteld als ze ontdekt waarom haar jonge zusje niet meer naar school wilt. Net nu Bing en Nina nader tot elkaar komen, krijgt Daan een droombaan elders aangeboden. Tiffy krijgt een flinke klap van Henk.

  Delen

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. In de aflevering van 20 mei geeft Nina aan veel aan bing te willen geven als ze de kinderen maar mag blijven zien ( het appartement etc.) En dan krijgt Daan 21 mei een nieuwe baan aangeboden in Maastricht. Wie weet gaat Nina wel met hem mee. En gaat ze vanuit Maastricht co ouderschap doen met Bing. Marly zit ook al lang in de serie, wie weet stopt ze er nu wel mee.

  2. Ik denk toch dat Nina en Bing na de gebeurtenis van de kinderen helaas toch weer samen komen en dat Daan Meerdijk gaat verlaten en zijn droombaan gaat oppakken. Ik hoop het natuurlijk niet maar het ziet er wel na uit

  3. Erg voorspelbaar allemaal Ludo komt achter de geheime agenda van Valentijn en Daan gaat uit gtst denk ik??

  4. GTST-detective op

   Ik zou het leuk vinden als Henk in de Koning zou gaan werken. De Koning heeft weer een grote oude brombeer nodig

  5. Kimberley op

   Van mij mag die kwal van een Daan opdonderen, alleen maar problemen veroorzaakt sinds die in de serie zit, eerst dat gedoe met Zoe, toen dat hij Rik kapot wilde maken en die affaire met Nina, ik heb het gehad met die gast, Nina hoort bij Bing.

   • @kimberley is een soop lol ? Daan krijgt een rol om te spelen. Zijn rol is waarschijnlijk problemen veroorzaken maar dat maakt de soop spannend.

  6. Zou het niet veel leuker zijn als daan en bing samen een relatie krijgen Allebei de mannen van nina samen een relatie en nina blijft alleen achter. Dan kan nina wat beginnen met die rivaal van ludo. En misschien is straks laura wel zwanger van opa henk

   • @Joke ?. Maar ik / we willen geen onrealistische verhaallijnen meer.

    Maar toch leuk bedacht. Dat wel!!

   • Hahaha goed idee Joke! Lucas die doordraait van jaloezie, omdat hij stiekem altijd verliefd geweest is op Daan en daarom Bing een lesje wil leren. Maar dat loopt uit de hand en Bing komt te overlijden. Nina vindt troost bij Richard, die er eigenlijk alleen maar op uit is om Prinses uit de weg te ruimen. Zij wordt vermoord en Lucas krijgt de voogdij over Nola en Manu. En dat Laura door ivf de oudste zwangere vrouw ter wereld wordt… of gaan we nu een beetje te ver? 😛

  7. Alsjeblieft laten we hopen dat we worden misleid door deze spoilers! Daan en Nina zijn te leuk samen, hij mag echt niet weg. Bing mag opdonderen.

  8. Nina en Bing vind ik ook niks hoor, ik heb hun nooit leuk samen gevonden ook totaal geen chemie, daarom is het ook zo jammer dat Sjors weg is want zij paste veel beter bij Bing.

    • Klopt @Rtd, nu je het zegt, was mij ook al aan het bedenken, was het even vergeten.
     Maar past Laura überhaupt nog wel op Louise. Kleine Louise wordt zowat overal “gedumpt”, gisteren nog bij Rik & Shanti.

     • Ja klopt, valt me zowiso op dat de kinderen maar overal zomaar gedumpt worden..had van die vaste oppas van nola ( ben even dr naam kwijt) een leuke rol gemaakt.. zo is Sjors nl ook ooit de serie in gekomen als oppas van Nina.

      Maar zou leuk zijn als Laura ook dr eigen decor/huisje krijgt… beetje ala harmsen, de zoete inval voor de “jeugd”

  9. Ik hoop niet dat Daan Meerdijk verlaat en al helemaal niet dat Bing en Nina weer samen komen… Henk en Laura, dat zou leuk zijn hahaha

  10. Ik hoop echt dat Bing en Nina niet weer bij elkaar komen.
   Nina past veel beter bij Daan, super leuk stel.