Archief

  Spoilers 18 t/m 21 oktober

  8

  Maandag 18 oktober

  Ludo is geïrriteerd als Dorien een mediacampagne start om Leon te vinden. Daan zet zijn zoektocht naar Billy stiekem voort. Saskia krijgt een privéles boksen van Roman.

  Dinsdag 19 oktober

  Daan heeft bruikbare informatie in handen over Leon en bedenkt een plan. Ludo probeert hem ervan af te houden. Roman en Saskia groeien naar elkaar toe, maar Shanti denkt dat Saskia beter afstand kan houden.

  Woensdag 20 oktober

  Henk organiseert een bingoavond. Daan wil dat Shanti hem helpt om Billy te vinden, maar Ludo zet hem onder druk. Demi heeft niet in de gaten dat Marwan gevoelens heeft voor haar zus Merel.

  Donderdag 21 oktober

  Shanti staat voor een dilemma: ze wil Daan graag helpen, al weet ze niet of het zo slim is om contact met Billy te zoeken. Na Ludo’s chantagepoging keert Daan nu de rollen om. Hij stelt harde eisen aan Ludo.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Linda en Anton zakken steeds meer weg met het sexuele probleem van Anton, Linda wordt te wanhopig en is teveel met zichzelf bezig en dan gaat ze maar experimenteren met een sex speeltje, hoe zielig wordt dit nog?

   • Mijn gedachte. Impotent is een, maar dan kan je nog wel lief voor elkaar zijn. Ze lijken nu meet twee vreemden. Net als toen Shania bij Anton woonde .

    • Ze hoeven ook niet meteen met elkaar het bed in te duiken maar Anton wil meteen helemaal niks meer met Linda en dat gaat wel een beetje ver vind ik, maar ik denk dat het wel weer gaat komen bij hem hoor

    • Daar heb u gelijk in inderdaad maar Anton wijst ook meteen andere manieren van intimiteit af en dat ook niet goed, dat bedoelde ik eigenlijk ermee te willen zeggen, nu lijken ze broer en zus hoe ze nu leven in de soap het lijkt niet echt meer op een relatie