Archief

  Spoilers 18 t/m 22 september

  4

  MA 18/9
  Lucas en Nina worden verrast door de verdeling van de erfenis. Noud overtuigt Sjoerd ervan dat hij de waarheid niet langer kan ontkennen. Rikki organiseert een muzikale surprise voor Sjoerd. Kimberly voelt zich gepasseerd.

  DI 19/9
  Rik zegt Sjoerd onverbloemd wat hij van diens gedrag vindt. Hij voelt zich schuldig en zoekt goede raad bij een oude vriend. Sjoerd wordt opgevangen door Aysen. Rikki doet er alles aan om Bram niet het kind van de rekening te laten worden.

  WO 20/9
  Lucas ziet zijn erfenis als een straf. Hij wordt op zijn plek gezet als hij zich negatief over De Koning uitlaat. Sam zet haar schoolwerk voor even op een laag pitje om er voor haar vader te kunnen zijn. Nina probeert door Ludo’s afstandelijke pantser heen te breken.

  DO 21/9
  Noud is overdonderd als hij ontdekt met wie Zoë een date heeft. Sam kan het niet voor Linda verbergen als ze te veel gedronken heeft. Daardoor ontdekt Linda ook hoe slecht Bill eraan toe is. Sjors belandt met Lana in het ziekenhuis.

  VR 22/9
  Sjors wordt verrast door een uitnodiging. Lucas zoekt uitvluchten om onder zijn verantwoordelijkheden uit te komen. Felix heeft een geheim voor Lucas. Noud probeert op sportieve wijze indruk te maken op Zoë, maar gaat daarbij meerdere malen onderuit

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   Ugh, Lucas erft de Koning dus… Kimberly krijgt waarschijnlijk helemaal niets. Ben wel benieuwd naar het geheim van Felix.