Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 19 t/m 22 april

  5

  Maandag 19 april

  Bings overwinningsvreugde slaat bij Nina en de kinderen om in schrik. JoJo heeft een probleem in aanloop naar haar examen. Saskia wil Demi helpen met de voorbereidingen op de bevalling. Henk trakteert Laura op een romantisch diner.

  Dinsdag 20 april

  Henk en Laura’s diner heeft een verrassende wending gekregen. Richard en Billy bereiden zich voor op hun bruiloft. Julian twijfelt of Demi nog wel achter de adoptieplannen staat.

  Woensdag 21 april

  Janine licht Linda in over haar plannen met Indra. Anton doet een dappere poging tot Ludo door te dringen. JoJo heeft haar stem nog steeds niet terug en haalt alles uit de kast toch te kunnen zingen op haar examen.

  Donderdag 22 april

  Het lijkt erop dat Demi’s bevalling gaat beginnen. Julian en Saskia begeleiden hun dochter naar het ziekenhuis. Nina is op zoek naar inspiratie voor haar kledinglijn. Tussen Ludo en Janine groeit spanning.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het wordt tijd dat ze eens wat meer gaan doen met Steef. Lijkt me een spontane acteur met veel potentie, maar aan potentie heb je niet veel als je maar af en toe een zinnetje krijgt.